EKSKLUZIVNO: NAŠLI SMO ZORANA MARJANOVIĆA U BORČI, NIJE NESTAO! Ovo je njegova prva izjava za medije posle meseci ćutanja! (FOTO)
Foto: Milica Božinović

ESPRESO NA LICU MESTA

EKSKLUZIVNO: NAŠLI SMO ZORANA MARJANOVIĆA U BORČI, NIJE NESTAO! Ovo je njegova prva izjava za medije posle meseci ćutanja! (FOTO)

Iako na početku nije želeo da razgovara bez advokata, kratko i uljudno odgovorio je na naša pitanja

Objavljeno: 12:31h
Milica Božinović

Zoran Marjanović (40), koji je optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), prema pisanju medija, nestao je nakon što je polovinom jula pušten iz pritvora.

Navodno, niko od poznanika i komšija nije ga video otkako je 12. jula pušten iz Centralnog zatvora i kako su preneli mediji, svi imaju utisak da je u zemlju propao. Zorana, prema rečima suseda, već desetak dana, koliko je na slobodi nije video niko, ni napolju, ni u dvorištu porodične kuće Marjanovića u Borči.

Sumnjalo se da je Zoran napustio zemlju, s obzirom na to da mu kretanje nije ograničeno iako se sumnjiči da je 2.aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka brutalno likvidirao suprugu Jelenu.

Ovo je bio povod da se uputimo u ovo prigradsko naselje da potražimo Zorana, i vidimo da li je zaista nestao. Tokom posete Borči i u razgovorima sa susedima pred kućom se pojavio Zoran - glavom i bradom.

On je sa ocem Vladimirom izašao iz automobila. Iako na početku nije želeo da razgovara bez advokata, kratko je dao komentar na naša pitanja.

Našli smo Zorana Marjanovića
Našli smo Zorana Marjanovića foto: Milica Božinović

Pristao je da nam kaže kako se nakon svega oseća, ali i da prokomentariše navode da je "nestao".

- Ma gde sam nestao, na Mars sam otišao - rekao nam je na početku on ironično.

Na pitanje kako se oseća nakon izlaska iz pritvora, dodao je da mu nije lako.

- Kako da se osećam nakon svih događaja u prethodne dve godine. A i kako god da se osecam, moram da budem jak zbog dece, oni su mi sve. Bilo je što je bilo... - istakao je.

Na pitanje kako se mala Jana, njegova i Jelenina ćerka, nosi sa svim nemilim događajima koji su se dogodili, Marjanović kaze da je malecka odlično.

- Jana je super, upisana je u privatnu osnovnu školu - rekao je Zoran kratko.

Prema rečima komšija porodice Marjanović, Zorana zaista retko viđaju, ali kako kažu, oni smatraju da je rešio da se povuče kako bi se posvetio ćerki.

- Možda smo ga videli jednom od kako je izašao iz pritvora, ali Vladu i Uroša viđamo stalno. Malu Janu često šeta kuma Vera, a ona se Zoranu najviše obradovala - kaze naša sagovornica koja je želela da ostane anonimna.

Takođe, ona dodaje da je sigurna da Zoran nije ubio Jelenu.

- Čak i da ga osude, ja sam sigurna da on nema veze s tim. Njihova porodica je došla ovde godinu dana posle nas, moja ćerka je Zoranova vršnjakinja i znam ga još kad je bio dete. Sigurna sam da nije ubio Jecu, ali ko je to uradio - ne znam.

Podsetimo, posle nepunih deset meseci, koliko je Zoran bio u pritvoru, pušten je na slobodu 12. jula. Vozilom njegovog advokata dovezen je u svoj dom u Borči, gde mu se obradovala najviše mala Jana, koja je istrčala s jednom sandalicom na nozi kako bi ga zagrlila.

Dan kasnije viđen je na kapiji zajedno sa svojim ocem, kako prati gošću, a od tog trenutka je prema navodima pojedinih medija potpuno nestao.

Ovi navodi su, kako smo već napisali netačni, Zoran je u Borči gde čeka dalji razvoj svoje situacije, u kući u kojoj živi sa porodicom, i ćerkicom Janom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.