DETALJI STRAVIČNOG SILOVANJA U BEOGRADU: Majka i ćerka bile žrtve MONSTRUMA!
Foto: Profimedia

jezivi detalji

DETALJI STRAVIČNOG SILOVANJA U BEOGRADU: Majka i ćerka bile žrtve MONSTRUMA!

Komšije u šoku

Objavljeno: 14:11h

Nenad S. (40) uhapšen je 7. avgusta u Beogradu zbog sumnje da je više meseci silovao pastorku (15) i maltretirao suprugu M. S, s kojom ima dvoje dece. On je juče negirao da se iživljavao nad devojčicom i ženom, ali mu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

On se tereti da se, od sredine 2017. do maja 2018. godine, uz pretnje i ucene seksualno iživljavao nad devojčicom, a da je ženu neprekidno šikanirao.

- Slučaj je otkriven kada se devojčica pre nekoliko dana požalila majci da je očuh ponovo pokušao da je napastvuje. Žena je odmah prijavila slučaj, kriveći sebe kako ništa nije primetila! - kaže izvor.

Dok je devojčice davala izjavu, u prisustvu psihologa i inspektora, majka je plakala.

- Devojčici je oduzeo nevinost, preteći joj da će majku i nju izbaciti na ulicu i da će svima pričati da su ga one iskoristile. Majku je slomilo saznanje da joj je muž silovao jedinicu. Priznala je da je i nju zlostavljao, ali da zbog straha nije smela da ga prijavi - kaže sagovornik.

Kako saznajemo, osumnjičeni se na saslušanju ponašao smireno i kratko rekao:

To nije istina!

Na Vračaru, gde su Nenad i njegove žrtve živele kao podstanari, juče je bio muk. Komšije su bile iznenađene hapšenjem, govoreći:

- „Zar naš Neša?“

- Živeo je sa ženom, njenom ćerkom i dvoje zajedničkih sinova. Sa nama je bio dobar i brinuo je o dečacima. Supruga je bila povučena, kao i ćerka. Devojčica je retko izlazila iz kuće, bila je vrlo tiha. Kada su majka i očuh radili, čuvala je braću. U poslednje vreme imala je neki tužan pogled. Videla sam je pre 10 dana kada su pratili dečake kod Nešinih u Vranje - rekla je komšinica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.