JELENU NAPAO PLAĆENIK ISPRED MAJČINE KUĆE? Marjanovići sve isplanirali pre ubistva?!
Majka Jelene Marjanović pokazuje fotografiju ubijene ćerke, Foto: Nebojša Mandić

ubistvo veka

JELENU NAPAO PLAĆENIK ISPRED MAJČINE KUĆE? Marjanovići sve isplanirali pre ubistva?!

Porodica Marjanović je na sve načine pokušala da sakrije tragove, tvrdi srpski parapsiholog

Objavljeno: 15:14h

Porodica Marjanović je nakon brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović šokantnim postupcima pokušala da skrene istragu i zametne prave tragove, za srpske dnevnike tvrdi parapsiholog Robert Kajsler.

Prema viziji ovog Srbina sa Floride, pevačicu je ubio plaćenik po nalogu člana njene familije.

- Marjanoviću su prali veš i čistili kuću varikinom da bi skrenuli pažnju na njihovu kuću, u kojoj je živela Jelena, da bi kuća Jelenine majke, u kojoj ima još dokaza, ostala nezapažena! - kaže Kajsler.

Tragovi Jelenine krvi, prema njegovim rečima, još mogu da se nađu ispred kuće njene majke gde je napadnuta, kao i u kući Zoranovog prijatelja, gde je navodno ubijena, te njegovom kombiju kojim je leš odvezen do kanala.

- Odlučio sam da obelodanim svoju viziju o Jeleninom ubistvu zarad istine. Nepravda u slučaju Jeleninog ubistva naterala me je da govorim za medije u Srbiji. Moja majka je ubijena injekcijom "trodona", koja joj je data navodno greškom, a slučaj nikada nije rešen. Slično je završilo na hiljade drugih Jelena i majki i zbog toga sam reagovao. Za mene kažu da sam čovek iz senke, koji otvara vrata istrazi kad zapadne u slepu ulicu i pomaže policiji, govoreći joj gde da traži dokaze - kaže parapsiholog.

Prema njegovoj viziji, Jelenu je ubio plaćenik po nalogu člana familije. Krvnik je uz pomoć Zoranovog prijatelja i bliskog rođaka sačekao Jelenu u veče 1. aprila 2016. ispred kuće njene majke i tukao je dok nije izgubila svest! Gnusni čin dovršen je u kući Zoranovog prijatelja, a leš je potom njegovim kombijem prevezen do nasipa i bačen u vodu.

Robert Kajsler tvrdi da Jelena u trenutku ubistva nije bila u garderobi koja se vidi na fotografijama s obdukcije.

- Jelena je bila obučena kao za nastup ili koncert. Na sebi je nosila gornji deo od crne kože - kaže Kajsler.

Plaćenik, prema rečima parapsihologa, povremeno ima napade straha da će biti otkriven.

- Plaši se da će Zoran u zatvoru otkriti istinu. Niko od umešanih u zločin ni blizu nema strah od Zorana i njegovog oca Vladimira kao on! - navodi Kajsler i dodaje da će istina ubrzo biti obelodanjena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.