Dečaci UCENJIVALI devojčicu (15) snimcima seksa, pa je PRIMORAVALI na orgije! UŽAS U PETROVCU NA MLAVI!
Ilustracija, Foto: Pixabay.com

STRAŠNO

Dečaci UCENJIVALI devojčicu (15) snimcima seksa, pa je PRIMORAVALI na orgije! UŽAS U PETROVCU NA MLAVI!

Bahati mladići su više puta terali S. M. na seks, a potom su počeli da je teraju na odnose i sa njihovim drugovima

Objavljeno:

Policija iz Petrovca na Mlavi podnela je 26. februara krivične prijave protiv mladića N. M. (17) i N. B. (17) zbog sumnje da su prošlog leta ucenjivali tada 15-godišnju S. M. snimcima seksa s njenim dečkom.

Obesni mladići su je mesecima primoravali na seks sa njima i njihovim drugarima, preteći joj da će snimke seksa objaviti na društvenim mrežama! Stravična tortura trajala je mesecima, sve do februara, kad je devojčica konačno smogla hrabrosti i prijavila policiji svoje mučitelje, prenose beogradski mediji.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, S. M. je prošle godine pristala da je njen dečko snimi tokom seksa. Međutim, kad je u leto 2017. raskinula s njim, gorko je zažalila.

- Taj snimak seksa je nekako došao do N. M. i N. B. Oni su odmah došli na ideju da je ucene tim snimkom kako bi i s njima dvojicom imala seks. Devojčica je pristala, plašeći se da će oni stvarno objaviti taj snimak na društvenim mrežama, ali N. M. i N. B. se tu nisu zaustavili - priča naš izvor.

Bahati mladići su više puta terali S. M. na seks, a potom su počeli da je teraju na odnose i sa njihovim drugovima.

- Devojčica je iz straha pristajala na sve njihove zahteve. Počeli su da se ređaju mladići jedan po jedan, a onda su ucenjivači počeli da organizuju i orgije sa nesrećnom devojčicom. Bilo ih je najmanje desetorica sveukupno. Da sve bude još gore, svi mladići koji su imali seks sa S. M. su je i snimali tokom orgijanja - kazao je naš sagovornik.

Posle višemesečne torture, S. M. je shvatila da se nikad neće osloboditi ucenjivača, pa je u februaru otišla u policiju.

- Devojčica je do detalja ispričala kroz kakvu je torturu prošla. Dvojica ucenjivača su potom privedena i protiv njih je podneta krivična prijava Višem sudu u Požarevcu zbog silovanja. Međutim, s obzirom na to da su maloletni, nije im određen pritvor do 30 dana i pušteni su da se brane sa slobode - objasnio je naš sagovornik.

O ovom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad u Petrovcu.

Bonus video POTRESNA PRIČA PORODICE IZ VALJEVA: Ostali su bez hranitelja, struja im je isključena, a oni žele samo jedno!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.