DAVAO JE I PRIJATELJIMA ZA 100 EVRA: Ljubiša pet godina silovao svoju maloletnu pastorku!
Ljubiša pet godina silovao svoju maloletnu pastorku, Foto: Profimedia/Ilustracija

tortura!

DAVAO JE I PRIJATELJIMA ZA 100 EVRA: Ljubiša pet godina silovao svoju maloletnu pastorku!

I devojčica i njena majka, Ljubišina nevenčana žena, blago su mentalno zaostale

Objavljeno:

Ljubiša je pre šest godina počeo da živi sa mnogo mlađom ženom, koja je državljanka Bugarske, i njenom tada devetogodišnjom ćerkom B. V. Kad je devojčica napunila 10 godina, počela je seksualna tortura, pa je B. V. tek prekjuče skupila hrabrost, otišla u policiju i prijavila očuha, piše Informer.

- Bila je veoma uplašena i uznemirena. Ispričala nam je da je očuh poslednjih pet godina primorava na seks, i to od njene desete godine. Rekla je i da je Ljubiša u poslednje tri godine primorava i na seks sa njegovim prijateljem N. M., koji živi u okolini Zaječara. Kazala je doslovce: "Kad on dođe, Ljubiša uzme od njega 100 evra i mene ostavi s njim da radi šta hoće" - kazao je izvor.

Ljubiša je, međutim, negirao sve pastorkine optužbe, ali mu je ipak određeno zadržavanje do 48 sati. Tereti se za krivično delo obljube nad detetom, zloupotrebu položaja i trgovinu ljudima.

Policija je saslušala i Ljubišinu nevenčanu ženu, koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje. Devojčica je u međuvremenu smeštena u negotinski Centar za socijalni rad.

Meštani Aleksandrovca nerado pričaju o ovoj porodici. Kazali su nam da Ljubišina žena i njena ćerka nisu mentalno zrele i da je njima lako manipulisati.

- To je skromno domaćinstvo. Ljubiša je bio kovač i sad popravlja sekire, motike i kose, a njegova žena radi za nadnicu... Vole da popiju i on i ona, a devojčica je fizički veoma napredna, izgleda kao da ima 20 godina, a ne 15 - priča meštanin.

Viši javni tužilac u Negotinu Ksenija Branković kazala nam je da su u toku predistražne radnje u ovom slučaju.

- Skupljaju se informacije i biće saslušani svi koji bi mogli doprineti istrazi. Nakon toga, Više tužilaštvo će odlučiti o eventualnom podizanju optužnice. Određeno je zadržavanje do 48 sati i za Lj. K. i navodnom korisniku seksualnih usluga N. M. - rekla je Brankovićeva.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.