ZBOG SVAĐE OKO PRAVA PRVENSTVA ISKASPIO ČOVEKA: Krvavi incident na ulicama Beograda!
Ilustacija, Foto: Zorana Jevtić

STRAVIČNO

ZBOG SVAĐE OKO PRAVA PRVENSTVA ISKASPIO ČOVEKA: Krvavi incident na ulicama Beograda!

Nesuglasica u saobraćaju zbog koje je pala krv dogodila se juče oko podne na uglu ulica Kraljice Marije i Starine Novaka na Paliluli u Beogradu.

Objavljeno:

Policija je u Beogradu za dva sata uspela da locira i uhapsi S. D. (29) zbog sumnje da je nakonrasprave u vezi sa saobraćajem potegao nož i njime isekao Zdravka Z. (39).

Nesuglasica u saobraćaju zbog koje je pala krv dogodila se juče oko podne na uglu ulica Kraljice Marije i Starine Novaka na Paliluli u Beogradu.

Nakon obračuna, S. D. je sa svojim "fijat puntom" pobegao, dok je Zdravka ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar gde su ga zbrinuli nadležni lekari. Zdravko je zadobio veliku posekotinu duž leve strane grudnog koša.

Svađa a potom i krvavi obračun dogodili su se zbog prava prvenstva prolaza u saobraćaju, odnosno zbog banalne nesuglasice.

- Čuo sam škripu, pa zvuk nekoliko sirena. U opštoj gunguli koja je nastala video sam kako se vozači vređaju kroz otvorene prozore. Pale su međusobne psovke i prozivke, a onda sam čuo kako je neko rekao: "'Oćeš da ti izađem?!" U sledećem trenutku su obojica istrčala iz svojih automobila, a zatim se čuo krik i sve je utihnulo. Sledeće što sam video jeste kako jedan od vozač utrčava u svoj "punto" i odlazi velikom brzinom. U tom trenutku muškarac koji je stajao uzviknuo je: "Videste li šta mi uradi", pokazujući na krv koja mu je natapala garderobu. Povređenom su potom pritrčali prolaznici, a ubrzo su došli lekari i policija - ispričao je neposredni očevidac obračuna.

Prema njegovim rečima, svi prisutni su bili u šoku zbog saznanja da je neko izboden zbog svađe u saobraćaju.

- Da li je normalno da se tako rešavaju stvari?! Da izbodeš ili nasrneš na nekoga jer ti ili neko drugi ne poštujete saobraćaj?! Nije im bilo dovoljno što su se svađali i vređali, nego se moralo ovako završiti - rekao je očevidac, napominjući da se uz malo tolerancije i kulture sve može rešiti.

Dok je trajao policijski uviđaj, inspektori su dobili podatke, odnosno broj tablica osumnjičenog i on je ubrzo lociran i priveden. Brojeve tablica i opis osumnjičenog dali su brojni svedoci koji su i pozvali policiju.

- Prilikom hapšenja osumnjičeni S.D. nije pružio nikakav otpor, a sa njim u kolima bila je i jedna devojka. Pretresom kod njega nije pronađen nož, ali je osumnjičeni priznao da ga je bacio u kanalizaciju, a potom više nije želeo da priča. Osumnjičenom je određen policijski pritvor i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu - rekao je sagovornik "Aloa".

Prema njegovim rečima, izjave o događaju treba da daju povređeni Zdravko, kao i devojka iz automobila osumnjičenog, jer je ona očevidac celog sukoba.

- U zavisnosti od ishoda saslušanja i izjave drugih svedoka, biće odlučeno da li će se i ta devojka koja je bila u automobilu osumnjičenog teretiti i za koje delo, jer je bila u obavezi da prijavi šta se dogodilo, a to nije uradila. Za sada se sumnjiči samo S. D. da je nožem naneo povrede Zdravku Z., a daljom istragom će biti utvrđene sve okolnosti koje su dovele do obračuna - rekao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.