Monstruozno ubistvo MAJKE i četvoromesečne BEBE koje je POTRESLO SRBIJU: Ubica ZARIVAO nož u njih, a evo šta se desilo na suđenju
Otužnica Arpada tereti za teško ubistvo sa umišljajem, Foto: Printscreen/Facebook/Arpad Sabo

zaklao porodicu iz čista mira

Monstruozno ubistvo MAJKE i četvoromesečne BEBE koje je POTRESLO SRBIJU: Ubica ZARIVAO nož u njih, a evo šta se desilo na suđenju

Suđenje u procesu protiv Arpada Saba (30) optuženog za teško ubistvo svoje četvoromesečne ćerke Nikoline i supruge Slavice (24) koje se dogodilo u avgustu 2016. godine, ponovo je odloženo u novosadskom Višem sudu

Objavljeno: 15:04h

Ročište je ovog puta odloženo zato što veštaci iz Beograda nisu mogli da dođu na saslušanje o dopunskom DNK veštačenju koje se čekalo nekoliko meseci. Veštačenje treba da pokaže da li u prostoru između drške i sečiva noža kojim je počinjeno ubistvo ima još DNK materijala žrtava ili optuženog.

Podsetimo i prethodno ročište odloženo je, ali zato što su rezultati veštačenja kasnili.

Otužnica Arpada tereti za teško ubistvo sa umišljajem, a prema optužnici on je Slavicu prvo tukao, a zatim je izbo nožem. Nakon supruge, prema optužnici on je svojoj četvoromesečnoj ćerci polomio temene kosti stiskajući joj glavu, a zatim joj je prerezao vrat istim nožem.

Nakon počinjenog ubistva, Sabo se okupao i pobegao, a uhapšen je na području Bačke Palanke, a tada je navodno bio pijan. Suđenje će biti nastavljeno 2. marta, kada bi mogle da uslede i završne reči u ovom procesu.

Detalji svirepog ubistva opisani su u optužnici protiv Saboa. Kako se navodi, on je svesno hteo da ubije suprugu i dete, a prvo je ubio Slavicu. Nju je, prema optužnici, tri puta izbo kuhinjskim nožem, a zatim prerezao vrat.

On je, kako se navodi, nastavio da seče njen grkljan i krvne sudove, a zatim je ubio ćerku. Bebi je prvo polomio kosti stisnuvši joj glavu, a zatim istim nožem prerezao vrat.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.