MLADIĆA PESNICOM U NOS, DEVOJKU OŠAMARIO: Napadnuti aktivisti SNS na Zvezdari!
Foto: www.sns.org.rs

nasilje!

MLADIĆA PESNICOM U NOS, DEVOJKU OŠAMARIO: Napadnuti aktivisti SNS na Zvezdari!


Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede

Objavljeno: 14:47h

Srpska napredna stranka saopštava da su danas fizički napadnuti omladinci SNS, aktivisti N. G. i N. S. u Rtanjskoj ulici, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje za Grad Beograd.

Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede.

Srpska napredna stranka šokirana je ovim monstruoznim fizičkim napadom na omladince SNS koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti.

Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i da procesuiraju počinioca kako bi poslali jasnu poruku svima da su nasilje svakog oblika i ovakvi sramni fizički napadi nedopustivi, a političkim protivnicima poručujemo da nas njihove siledžije nikada neće uplašiti i da ćemo nastaviti još jače da radimo i da se borimo za sve građane, jer volimo Beograd i Srbiju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.