Dvostruki ubica iz Smedereva sms-om najavio zločin: KRV ĆE PASTI AKO MI SE NE VRATI!
Izbo i spalio trudnu ženu,pa se ubio, Foto: Printscreen/facebook

PRETIO!

Dvostruki ubica iz Smedereva sms-om najavio zločin: KRV ĆE PASTI AKO MI SE NE VRATI!

Simijonović je Aleksandri i članovima njene šire porodice poslao SMS-ove u kojima je zahtevao da mu se ona vrati, ili će pasti krv

Objavljeno: 14:49h

Dalibor Simijonović (33), za koga se sumnja da je 7. februara u Smederevu ubio, pa zapalio trudnu suprugu Aleksandru Vasić (33) i njenu majku Milenu Vasić (58), a potom izvršio samoubistvo, veče uoči tragedije je najavio zločin slanjem SMS-a.

Kako saznajemo, Simijonović je Aleksandri i članovima njene šire porodice poslao SMS-ove u kojima je zahtevao da mu se ona vrati, ili će pasti krv.

Naša saznanja potvrdio je Žikica Vasić, otac trudnice, koji je rekao da je za tu poruku saznao dva dana nakon tragedije u kojoj je ostao bez supruge i ćerke.

- Krili su svi od mene da je Danijel pretio mojoj ćerki, a nije trebalo. Rekli su mi da joj je poslao poruku u kojoj je rekao da mu se vrati, ili će pasti krv. Oni nisu te pretnje shvatili ozbiljno, a i ko bi, pa nisu reagovali, a nisu ga ni prijavili policiji. Da sam znao da je uputio ozbiljne pretnje, ćerku i ženu bih poslao u inostranstvo kod familije. Sklonio bih ih i trudio bih se da ih zaštitim. Sad vraćam film i on je sve to smišljeno uradio, proverio je kada ću ja biti na poslu, da bi ih pobio. Stalno razmišljam šta je on radio sa njih dve u kući. Prema saznanjima do kojih sam došao, u kuću je stigao oko 7.30, a požar je prijavljen sat kasnije. Kroz glavu mi samo prolaze misli šta su Aleksandra i Milena preživele tokom tog sata mučenja. Teško mi je jer u tom trenutku nisam bio kod kuće da ih zaštitim. Svakoga dana saznajem nešto novo o Daliboru, i to negativno, i nerviram se kako ja to nisam video. Gledam kuću, odnosno zgarište, i kroz glavu mi prolaze slike Aleksandre i Milene - uz težah uzdah priča Žikica.

Prema njegovim rečima, još je u agoniji jer čeka nalaze DNK kako bi sahranio ćerku i suprugu.

Umrle u najgorim mukama
Umrle u najgorim mukamafoto: Printscreen/facebook

Svi rade svoj posao i tako treba da bude, ali kako do petka nisu bili gotovi rezultati DNK, još ne mogu da ih sahranim. Verujem da će mi iz policije u ponedeljak saopštiti koje je Aleksandrino, a koje Milenio telo, pa ću u utorak moći da ih sahranim kako dolikuje - plačući je ispričao Žikica.

Podsetimo, vest o tragičnom požaru, koji je u sredu ujutru izbio u porodičnoj kući Vasića, šokirala je meštane Smedereva. U prvi mah se mislilo da je troje ljudi nađenih na zgarištu stradalo nesrećnim slučajem. Međutim, Žikica Vasić je od prvog dana tvrdio da nije reč o nesreći, već o monstruoznom zločinu.

Nažalost, njegove slutnje su potvrdili i istražitelji, koji su dan nakon tragedije utvrdili da je Dalibor Simijonović usmrtio nevenčanu suprugu i njenu majku, a potom sebi zario nož u stomak i zapalio kuću, u kojoj su sve troje izgoreli.

- Znao sam da je Dalibor odgovoran za njihovu smrt. Ubio ih je samo zato što ćerka nije htela bolesna i trudna da mu kuva supu - rekao je ranije Žikica.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.