Pobegla od kuće jer je bila nezadovoljna! DRAGAN JOVANOVIĆ KIDNAPOVAO DEVOJKU!
DRAGAN JOVANOVIĆ OTEO DEVOJKU, Foto: Dado Đilas

užas!

Pobegla od kuće jer je bila nezadovoljna! DRAGAN JOVANOVIĆ KIDNAPOVAO DEVOJKU!

Prema prvim podacima iz istrage, Dragan je platio 250 evra da mu policajac i druga dvojica osumnjičenih otmu bivšu devojku, koja ga je napustila!

Objavljeno:

U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i Beogradu uhapšeni su Dragan Jovanović (43), njegov brat Boban Jovanović (31), M. N. (31) i službenik MUP N. S. (31), zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Prema prvim podacima iz istrage, Dragan je platio 250 evra da mu policajac i druga dvojica osumnjičenih otmu bivšu devojku, koja ga je napustila!

- Jovanović je živeo u zajednici sa 39-godišnjom ženom, ali su se često svađali - kaže naš izvor iz istrage. - Nezadovoljna, odlučila je da ga napusti, što se Jovanoviću nije dopalo.

Zbog toga je, tvrdi sagovornik iz policije, angažovao dvojicu prijatelja i policajca i platio im da otmu mladu Kruševljanku i vrate mu je nazad:

- Na vrata stana u kojem je žrtva živela nakon što je ostavila Jovanovića pokucao je policajac u civilu. Kad mu je otvorila vrata, on joj je pokazao policijsku značku i rekao joj da se spremi i pođe s njim u stanicu, jer navodno postoji neki sporni kredit u “švajcarcima” na njeno ime. Kako bi to razrešila, ona je, ne sumnjajući, pošla sa policajcem.

Tako su N. S. i M. N. na prevaru uveli Kruševljanku u automobil, sve vreme je prozivajući za dug banci od oko 3.000 evra. Međutim, umesto da je odvezu u policijsku stanicu, otmičari su je na auto-putu Beograd - Niš, kod Jagodine, predali Draganu Jovanoviću i njegovom mlađem bratu Bobanu. Njih dvojica su ženu smestila u drugo vozilo i odvezla u Zemun Polje, gde ju je Jovanović uporno ubeđivao da mu se vrati i uda se za njega.

Brzom reakcijom policije, međutim, uhapšeni su najpre Jovanović i njegov brat, a koji sat kasnije i policajac N. S. i M. N. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, trojici otmičara, kao i nalogodavcu, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, privedeni su tužilaštvu.

TUKLI GA ZBOG 150 EVRA!

Željko Aribović (36) iz pirotskog sela Berilovac i njegov sugrađanin Marko Kamenović (22), kao i Dragan Nedeljković (53) iz sela Izvor, uhapšeni su danas zbog sumnje da su oteli S. M. (33) iz njegovog stana na beogradskoj opštini Palilula. On se našao na meti zbog navodnog duga od 150 evra.

Mladić je od jednog od kidnapera svojevremeno pozajmio novac, koji nije na vreme vratio. Tako je dug, zajedno sa “zelenaškom” kamatom, narastao na 1.500 evra. Nesrećni S. M. je, kako bi vratio novac, iz sela Izvor došao u naselje Borča da radi. Međutim, trojica Piroćanaca rešila su da uteraju dug S.M. i otela su ga iz stana u kojem je živeo. Uvukli su ga u “opel astru” i odvezli u nepoznatom pravcu.

Patrola presretača je locirala i zaustavila “opel vektru” kod naplatne rampe “Nais”.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.