POSLAO JOJ PORUKU DA IZAĐE U DVORIŠTE, PA TU PRESUDIO SEBI: Stražar u Zabeli obesio se zbog devojke!
Stravično samoubistvo u Purgovu, Foto: Pixabay

jeziva tragedija

POSLAO JOJ PORUKU DA IZAĐE U DVORIŠTE, PA TU PRESUDIO SEBI: Stražar u Zabeli obesio se zbog devojke!

N.N je bio stražar u Zabeli, a kolege kažu da je zbog te devojke ostavio ženu i dete

Objavljeno: 14:24h

N.N. (32), stražar u KPZ Zabela, izvršio je samoubistvo u selu Purgovo kod Požarevca kada se obesio u dvorištu kuće svoje devojke.

On je pre samoubistva poslao SMS devojci da izađe ispred kuće, kako bi joj nešto rekao. Kad je ona to učinila, videla ga je obešenog kako visi o granu šljive, koja se nalazila u šljiviku ispred same kuće. Usled prizora koji je videla, devojka sva u šoku počela je da vrišti i da doziva u pomoć, javlja Tpknews.

Kada su ukućani čuli njene povike i izašli napolje, zatekli su je onesvešćenu pored obešenog tela svog dečka. Devojku je zatim Hitna pomoć brzo prevezla u bolnicu.

Kolega nesrećnog mladića, moleći da mu se ne spominje ime, rekao da je samoubica duže vreme bio depresivam i da je slabo komunicirao sa kolegama.

- Danima je bio odsutan. Povukao se u sebe i ni sa kim ništa nije pričao, niti se ikome javljao. On se jedno vreme zabavljao sa devojkom koja je radila u sudu, koju je upoznao dok je sprovodio osuđenike u požarevački sud, radi suđenja i saslušanja. Ona je bila veoma lepa i od njega mlađa sedam-osam godina. Navodno, zbog nje je ostavio ženu i dete, kako bi bio sa njom. U početku bio je veoma srećan zbog te nove veze, ali vidite kako se to završilo. Mislim, da se ubio zbog toga što ga je ostavila ili rešila da ga ostavi. To što se obesio ispred kuće, smatram da je na taj način želeo da je kazni - priča čuvar u Zabeli.

Njegovo telo je predato porodici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.