Brat upucanog Aleksandra otkriva ŠOKANTNE DETALJE: Roki je dolazio i pretio mu, a sad ga je UMALO UBIO ISPRED sopstvene dece! (FOTO)
Mesto zločina, Foto: Dragana Udovičić

sve zbog duga od 400 evra

Brat upucanog Aleksandra otkriva ŠOKANTNE DETALJE: Roki je dolazio i pretio mu, a sad ga je UMALO UBIO ISPRED sopstvene dece! (FOTO)

Samo su mi rekli da je operisan, spremam se da odem u bolnicu, jer brata još vode kao N. N. lice i moram da odnesem njegovu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu, rekao brat nesrećnog Aleksandra V.

Objavljeno:

Aleksandar V. sinoć je upucan u svom stanu u Višnjičkoj banji kada je napadač pod nadimkom Roki došao u njegovu kuću i upucao Aleksandra pred dvoje male dece.

O okršaju pištoljima i dalje svedoče krvave mrlje duž hodnika i u sobi prizemne kuće. Šta se tačno dešavalo još se utvrđuje, a prema nepotvrđenim informacijama, iako su u kući bila dvojica malololetnih Aleksandrovih sinova, uzrasta pet i sedam godina, njega je ranio Igor R, zvani Roki, i to zbog navodnog duga od 400 evra.

- U to vreme bio sam na poslu, majka mi je samo javila šta se desilo. Zaista ne znam ni ko je taj Roki, priča se da živi negde ovde u kraju. Ne znam ni u vezi čega su se tačno pokoškali. Ono što znam, Roki je dolazio i ranije, dva, tri puta da je pretio mom bratu. Poslednji put pred Novu godinu. Tada je sekirom razvalio vrata, pa je obaveštena i policija - ispričao je Aleksandrov brat po majci.

Duž hodnika nalaze se krvave mrlje
Duž hodnika nalaze se krvave mrljefoto: Dragana Udovičić

Stevica je, kako kaže, od Aleksandra pokušavao da sazna zbog čega su se sukobili, da li je u pitanju dug.

- Samo mi je rekao “ne brini, srediću ja to”. Aleksandar je inače, radio kao obezbeđenje. Za Novu godinu je bio angažovan na nekom splavu, a poslednja dva, tri dana nije radio - naveo je Stevica.

Njihova majka Slobodanka, koja je u vreme pucnjave bila u drugoj sobi, preksinoć je za medije ispričala da pre toga sklonila decu.

Slobodanka V, majka ranjenog Aleksandra koja je teško bolesna
Slobodanka V, majka ranjenog Aleksandra koja je teško bolesnafoto: Dragana Udovičić

- Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki". I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima.

Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi - ispričala je Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.