HITNA POMOĆ DOBILA JE SINOĆ POZIV IZ KUĆE MARJANOVIĆA U 3 UJUTRU! Velika drama u Borči!
Foto: Nebojša Mandić

šta se desilo

HITNA POMOĆ DOBILA JE SINOĆ POZIV IZ KUĆE MARJANOVIĆA U 3 UJUTRU! Velika drama u Borči!

Ekipa je istog trenutka pošla na lice mesta, kažu lekari

Objavljeno: 10:04h

Neko je u 3 sata posle ponoći pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumeli smo samo dve reči "opet povraća". Ekipa je istog trenutka pošla na lice mesta, kažu lekari.

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića i dever nesrećno stradale pevačice Jelene rano jutros ponovo je dobio bubrežni napad, piše Informer.

- Neko je u 3 ujutru pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumeli smo samo dve reči "opet povraća". Ekipa je istog trenutka pošla na lice mesta i pacijentu ukazala neophodnu pomoć - kažu iz Hitne.

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića
Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovićafoto: Stefan Jokić

Podsetimo, Miloš je sličan napad imao 28. decembra prošle godine, kada je i hospitalizovan u KBC Zemun. Tamo nije zadržavan, pa je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Ovog puta Miloš je ostao kod kuće, jer situacija nije bila alarmantna kao prošlog puta, ali i sada se žalio na jake bolove i mučninu izazvanu bubrežnim napadom.

Kako saznajemo, Marjanović je ostao kod kuće jer su mu lekari na licu mesta pomogli i sada se oseća dobro.

Miloš je brat Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Dragan Kadić

Miloš je, kao i ostali članovi porodice Marjanović bio pod lupom policijske istrage zbog ubistva Jelene. Policija je ispitivala sve članove porodice, jer je želela da nađe bilo koji trag kako bi se najmisterioznije ubistvo u Srbiji konačno rešilo.

Iako se pisalo mnogo toga o Milošu, on se nije obazirao na sve te navode. Sve vreme je tvrdio da je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

Miloš se čak venčao 24. septembra sa svojom dugogodišnjom devojkom Milicom, koja je u poodmakloj trudnoći. Nisu pravili svadbu, samo su se venčali u opštini, a potom u kući Marjanovića priredili porodični ručak. To se dogodilo samo nekoliko dana pošto je njegovom bratu Zoranu određen pritvor.

Bonus video Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.