Upao nam je u stan I UPUCAO MI SINA PRED DECOM! Majka ALEKSANDRA UPUCANOG U GLAVU OTKRILA DETALJE ZLOČINA! (FOTO) (VIDEO)
Sina su joj upucali pred dvoje maloletne dece, Foto: Dragana Udovičić

užasan zločin

Upao nam je u stan I UPUCAO MI SINA PRED DECOM! Majka ALEKSANDRA UPUCANOG U GLAVU OTKRILA DETALJE ZLOČINA! (FOTO) (VIDEO)

Roki je došao u njihovu kuću i upucao njenog sina pred dvoje male dece

Objavljeno:

Slobodanka V, majka Aleksandra koji je večeras upucan u svom stanu u Višnjičkoj banji ispričala je kako se dogodio incident kada je napadač pod nadimkom Roki došao u njihovu kuću i upucao njenog sina pred dvoje male dece.

Ona je ispričala da je mesec dana pred Novu godinu Roki sa njihovom sekirom razbio vrata, ali da je ona odmah zvala policiju nakon čega je napadač pobegao. Tada je odneo i sekiru da ne bilo dokaza.

Međutim, napadač se danas opet vratio a prvi ga je zapazio Aleksandar, koji je odmah dotrčao do majke da je upozori i kaže joj da skloni decu. Slobodanka je decu sklonila u svoju sobu iza vrata.

- Rekla sam im tu da budete, nemoj da izlazite. Sin ga je upitao šta hoćeš, a ovaj ga je opsovao - kaže Slobodanka.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Dragana Udovičić

- Ja sam onda uzela telefon da zovem policiju, ali je odjednom počela pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima, ništa čula nisam. Dok sam ja ustala iz kreveta i došla do vrata, on je ležao u lokvi krvi - ispričala je Slobodanka. Ona je objasnila da su komšija i policija odveli decu u komšiluk, kako ne bi videla upucanog oca.

Slobodanka je rekla da je do sukoba navodno došlo zbog duga.

Slobodanki je zdravlje ozbiljno ugroženo
Slobodanki je zdravlje ozbiljno ugroženofoto: Dragana Udovičić

- Ja koliko sam čula da je 400 evra - rekla je ona. Ubrzo je došla i majka dece, koja je inače razvedena od Aleksandra, i odvela mališane kod sebe.

Slobodanka je rekla da je i ona teško bolesna i da ima ugrađen stent i aritmiju.

- Ovo za mene nije da preživljavam - objasnila je ona i rekla da joj je pored visokog pritiska puls u trenutku kada nam je davala izjavu bio čak 120 otkucaja u minutu.

Ona je rekla da joj je sin u kritičnom stanju.

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u glavu u njegovom stanu u Višnjičkoj banji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.