VELIKA NESREĆA KOD KURŠUMLIJE: Trudnica autom pregazila medicinsku sestru i usmrtila je na licu mesta!
Slavica Krsmanović poginula u saobraćajnoj nesreći, Foto: Facebook

saobraćajna nesreća

VELIKA NESREĆA KOD KURŠUMLIJE: Trudnica autom pregazila medicinsku sestru i usmrtila je na licu mesta!

Bila je majka dvoje dece, divna i vesela žena, jako druželjubiva, policija još ne saopštava detalje nesreće

Objavljeno:

Slavica Krsmanović (69), medicinska radnica iz Prokuplja poginula je na licu mesta kada je na nju u prokupačkom selu Kondželj, na magistralnom putu Prokuplje - Kuršumlija autom naletela dvadesetčetvorogodišnja trudnica.

Slavica Krsmanović (69) medicinska radnica iz Prokuplja poginula je na licu mesta kada je na nju u prokupačkom selu Kondželj, na magistralnom putu Prokuplje - Kuršumlija autom naletela dvadesetčetverogodišnja trudnica koja se kretala automobilom iz pravca Prokuplja prema Kuršumliji.

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19,00 časova, nadomak crkve u Kondželju pri čemu se nesrećna Slavica, kretala u istom pravcu kao i automobil. "Slavica koju su iz milošte zvali Caka, bila je kod bratanca na rođendanu u selu Kondželj i posle zabave gde je bila jako vesela, rođaci su je dovezli do puta da sačeka autobus. Međutim, kako se desila nesreća još je neizvesno", ističe izvor “Novosti” upoznat sa detaljima ove nesreće u kojoj je nesrećna žena nastradala na licu mesta. I dok naš izvor navodi da je Slavica inače medicinska radnica na Ginekologiji prokupačke opšte bolnice “dr Aleksa Savić” i majka dvoje odrasle dece, bila divna i vesela žena, jako druželjubiva, policija još ne saopštava detalje nesreće, dok je po nezvaničnim saznanjima trudnica iz Kuršumlije koja je autom udarila nesrećnu ženu i dalje u stanju šoka i nalazi se u prokupačkoj bolnici .

Bonus video:

(KURIR TV ) OBRAĆANJE VUČIĆA JAVNOSTI POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Šef naprednjaka o izborima!

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.