SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji VENAC SA NATPISOM KOJI ĆE VAS ZALEDITI!
Marko Nikolić, Foto: Kurir/Privatna arhiva

u tajnosti

SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji VENAC SA NATPISOM KOJI ĆE VAS ZALEDITI!

Porodica Marka Nikolića posle njegove smrti nije želela da daje izjave za medije

Objavljeno:

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu devojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat", piše Informer.

- Porodica je želela da se sve obavi diskretno i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mesto sahrane. Nisu želeli nikoga na sprovodu - kaže izvor blizak porodici Nikolić.

Porodica Marka Nikolića posle njegove smrti nije želela da daje izjave za medije.

- Pet meseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu. Niko nije hteo da čuje Markovu istinu - rekla je ranije Nikolićeva majka.

Podsetimo, Marko Nikolić prerezao je sebi vrat komadom stakla u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu 30. decembra prošle godine. Istog dana podlegao je povredama u Urgentnom centru.

Nikolić je polomio ogledalo u kupatilu ćelije, a onda je krenuo u krvavi pohod. Isekao se po vratu, a zatim je izašao i napao jednog od cimera, kojeg je ubo dvaput u leđa. Posle toga je nastavio da kasapi sebe, a zakačio je i glavnu arteriju. Spasa mu nije bilo.

On je uhapšen 12. jula 2017. godine nakon što je zadavio sina, pa nožem iskasapio bivšu ženu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Monstrum je Mihaila davio na groblju, a potom ga odneo ispred socijalnog, bacio pred majčine noge, pa nasrnuo na ženu.

U pritvoru je bio pet i po meseci, a jedan od cimera mu je bio i Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene.

- Marko je stalno govorio da ne može da prežali što je ubio sina. Kad god bi ga pomenuo, suze bi mu krenule. Budio se noću, plakao za detetom, šetao gore-dole po ćeliji - ispričao je Nikolićev cimer Milovan Stevanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.