DOLIJAO ŠARANOVIĆ: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo advokata Zreleca!
Šaranović je uhapšen nakon bekstva, Foto: Privatna arhiva

mup saopštio

DOLIJAO ŠARANOVIĆ: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo advokata Zreleca!

Ubistvo se dogodilo 2015. godine

Objavljeno: 16:53h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su nedaleko od Zrenjanina Vladimira Šaranovića (1977) zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Sumnja se da je Šaranović decembra 2015. godine počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom. Osumnjičeni je uhapšen po poternici Višeg suda u Beogradu i biće sproveden u Centralni zatvor u Beogradu.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen je u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Policija je u novembru uhapsila njegovu suprugu N. Š. (39) i N. M. (39) na Kanaervom brdu.

Kako je tada naveo MUP, supruga N. Š. se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga pošto je u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom Vladimirom Šaranovićem, policija pronašla oko pola kilograma marihuane.

Drugi uhapšeni N. M. sumnjiči se za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Vladimir je uoči velike akcije policije, pobegao, i od novembra se tragalo za njim. Tada se spekulisalo da je osumnjičeni za ubistvo advokata pobegao u Crnu Goru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.