HOROR U IRIGU! Ćerka pronašla mrtve roditelje, detalji njihove smrti su UŽASAVAJUĆI!
ĆERKA PRONAŠLA MRTVE RODITELJE, Foto: Pixabay.com

TRAGEDIJA U IRIGU!

HOROR U IRIGU! Ćerka pronašla mrtve roditelje, detalji njihove smrti su UŽASAVAJUĆI!

Tela supružnika su prebačena u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, i tek posle obdukcije znaće se od čega je nastupila smrt

Objavljeno:

Bračni par Veronika (74) i Stjepan (76) Limbocki pronađen je mrtav u nedelju u popodnevnim satima u porodičnoj kući koja se nalazi u Fruškogorskoj ulici u Irigu.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da su se ugušili ugljen-monoksidom iz starog šporeta, ali se proverava i mogućnost da su sebi oduzeli živote lekovima koji su zatečeni na stolu.

Tela supružnika su prebačena u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, i tek posle obdukcije znaće se od čega je nastupila smrt.

U nedelju je ćerka Valika došla da obiđe roditelje koji žive sami, a pošto je kapija bila zaključana, potražila je pomoć komšije.

- Čim su ušli u sobu, zatekli su Stjepana kako leži na krevetu pokriven, a Veronika je bila pored njega na podu. Oboje su bili nepomični - navodi naš izvor iz istrage. - Na telima nije bilo tragova nasilja, kao što nije bilo ni tragova obijanja ulaznih vrata.

Komšije iz Fruškogorske ulice za Veroniku i Stjepana imaju samo reči hvale.

- Veronika se teško kretala, ali uvek bi nekako smogla snage da dođe do mene. Poslednji put smo se videle pre dve nedelje, pričale smo o svemu... Žao mi je što ih je to zadesilo, izgubila sam velikog prijatelja - kaže Eva Đarmati, koja je odrasla sa Veronikom.

Supružnici će u sredu u 15 časova biti sahranjeni na seoskom groblju.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.