KLJUČNI SVEDOK UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Snaja daje alibi Zoranu!
Zoran Marjanović jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović, Foto: Dragan Kadić

BLIŽI SE RASPLET

KLJUČNI SVEDOK UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Snaja daje alibi Zoranu!

Posle ubistva Jelene Krsmanović, 2. aprila 2016, Milica i njena majka su jedine koje su zapravo videle njeno beživotno telo

Objavljeno:

Dugogodišnju devojka Miloša Marjanovića, koja se udala za njega tačno nedelju dana pošto je Zoran završio u pritvoru, odbrana muža ubijene pevačice predložila je kao ključnog i jedinog svedoka za kojeg veruju da bi mogao Marjanovića da izvuče iz zatvora. Datum saslušanja još uvek nije poznat, a kako kaže izvor "Blica", znaće se tek sledeće nedelje.

- Očekuje se da Milica, kao osoba koja je pre udaje dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, iznese detalje vezane za 2. april 2016. godine, kada je pevačica nestala i ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki - navodi izvor "Blica".

Upravo Milica bila je na spisku od devet svedoka koji su stajali u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra ove godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

- Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje misterija. Kao supruga, devojka Zoranovog brata, koja je faktički živela sa njima u kući u Borči u vreme dok je Jelena bila živa, trebalo je da posvedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pevačicom, o danu njenog nestanka, ali i o situaciji nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki. Ona za razliku od ostalih Marjanovića nije imala pravo da odbije da da izjavu, te je mogla da bude jedan od ključnih svedoka protiv njega - priča izvor "Blica".

Monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović
Monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanovićfoto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Međutim, kako su u Višem tužilaštvu saslušani svi svedoci, te nisu predloženi novi, niti izvođenje novih dokaza, u slučaju saslušanja Milice došlo je do preokreta - od ključnog svedoka tužilaštva Milica je postala ključni svedok odbrane.

Posle ubistva Jelene Krsmanović, 2. aprila 2016, Milica i njena majka su jedine koje su zapravo videle njeno beživotno telo. Zoran je tada bio po prvi put u pritvoru u ovom slučaju, pa nije mogao da ide da prepozna svoju ubijenu ženu, ali je zato zabranio Jeleninoj majci da to uradi ona. Kako je tada pričao, strašan prizor ubijene Jelene bi je previše uznemirio, pa je na prepoznavanje uputio suprugu svog brata i njenu majku?!

Milica Marjanović se od početka istrage držala podaleko od medija, isto kao i njen suprug.

- Zbog svega toga i njene prevelike bliskosti sa Marjanovićima dovodi se u pitanje da li će i koliko njena izjava biti verodostojna - navodi izvor "Blica".

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je kod nasipa u Borči, a istraga će uskoro biti okončana, verovatno optužnicom protiv Zorana Marjanovića.

Dva koraka do optužnice

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, pored saslušanja Milice Marjanović, ostala su još dva koraka do podizanja optužnice: veštačenje mobilnih telefona i psihološko veštačenje Zorana Marjanovića, čiji rezultati se očekuju da svakog dana stignu u tužilaštvo.

BONUS VIDEO: Espreso mrazice delile poklone građanima, a ovo su njihove želje U NOVOJ 2018. GODINI!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.