GIŠKIN DRUG KOJI JE BIO SINONIM ZA OSVETU! Govorili su da je NAJGORI i da se sa njim ne sme kačiti! (FOTO)
Foto: Instagram / Legende devedesetih

ko je simenda?!

GIŠKIN DRUG KOJI JE BIO SINONIM ZA OSVETU! Govorili su da je NAJGORI i da se sa njim ne sme kačiti! (FOTO)

Neverovatno opasan lik!

Objavljeno: 15:52h

Stranica Legende devedesetih već neko vreme objavljuje ekskluzivne priče o opasnim momcima iz ove epohe, a poslednja se tiče Simende, jednog od najboljih drugova čuvenog Giške.

Na slici je njegova ekipa sa dočeka u Mažestiku, a ovo su ekskluzivne anegdote o njemu koje prenosimo u celosti, i u originalnom žargonu:

Branko Šućur, Branislav Trojanović Trojke i Jovan Simendić Simenda na dočeku Nove godine u Mažestiku
Branko Šućur, Branislav Trojanović Trojke i Jovan Simendić Simenda na dočeku Nove godine u Mažestikufoto: Instagram / Legende devedesetih

"Kad se Ranko Rubežić zakačio sa Giškom i počeo da divlja po gradu, odlučio je da napadne i jednog od Giškinih najboljih drugova, Jovana Simendića (Jovu Simendu).

KRVAVA PORUKA NA OGLEDALU U SOBI GDE JE UBIJEN KNELE: Da li ona krije tajnu beogradskih mafijaških likvidacija koje su usledile?

Da bi došao do Jove, naterao je Mirka Vetiku da mu namesti Simendu, da ga izvede napolje gde ga je Rubežić čekao. Ranko je upucao Simendu u nogu i baš ga je gadno ranio jer je Jova do kraja života imao problema sa tom nogom. Par dana kasnije, Ranko uhvati Mirka Vetiku i odvali ga od batina uz obrazloženje: "Kad si izdao Simendu, izdaćeš i mene sutra!"

Posle toga je Giška osvetio Simendu i ranio Ranka, a kasnije Rubežić je ubijen u sačekuši Vuje, Dadilje, Petkova i Bojana Petrovića.

Devedesetih godina, vođa Voždovačkog klana Goran Vuković Majmun držao je čuvenu diskoteku Luv gde su se okupljali mnogi žestoki momci. Jedne večeri došao je neki matorac, malo je više popio i razgalamio se u fazonu: "Mi iz DB-a smo najjači, haramo Evropom, niko nam ništa ne može!"

BUCA je lik iz VIDIMO SE U ČITULJI koji je preživeo mutno vreme! Danas je OKRENUO DRUGI LIST! (FOTO)

Majmun, Simenda i ostali ga čuju, okruže ga, čašćavaju pićem i zapitkuju ga ne bi li videli da li je stvarno pub ili neka budala. Matori se raspričao o dogodovštinama iz podzemlja, pominje Ljubu, Gišku, Arkana, Ašanina... Neko ga upita: "Znaš li Simendu, kakav je on?" Matori se na pomen njegovog imena uhvati za glavu: "On je najgori! Ne dao ti Bog da se s njim zakačiš! On se zakleo u ćerku da će se osvetiti Ranku i posle par meseci Rubežić je ubijen!"

Tad mu neko reče da Simenda stoji pored njega, matori se okrenu, onako pijan odmeri Jovu od glave do pete pa reče: "Ovaj nije prošao pored Simende, mene ste našli da zaje*avate!"

MALA BARA PUNA KROKODILA: Ko je BG krimi bos poznat po ovoj izjavi, koji je nosio ranjenog Kristijana na leđima? (VIDEO)

Jova Simenda i ostali prasnuše u smeh!"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.