UMRO MONSTRUM IZ RAKOVICE: 12. jula je zadavio sina i izbo ženu, 30. decembra je sebi prerezao grkljan
Nekad su bili porodica: Mihailo, Marko i Maja, Foto: Privatna arhiva

epilog tragedije

UMRO MONSTRUM IZ RAKOVICE: 12. jula je zadavio sina i izbo ženu, 30. decembra je sebi prerezao grkljan

Posle operacije, kojom su pokušali da mu sačuvaju život, on je umro sinoć u 22.30

Objavljeno:

Marko Nikolić, prozvan Monstrum iz Rakovice, koji je 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihajla (4) i suprugu Maju Đorđević (38), preminuo je u Urgentnom centru, posle operacije i borbe za njegov život.

Nikolić je ranije u Centralnom zatvoru prerezao sebi vrat, posle čega je hitno prebačen u Urgentni.

Tamo je odmah operisan, a operacija je trajala nekoliko sati. Operacija je bila uspešna, i šteta nastala presecanjem vratne arterije je sanirana, ali gubitak krvi i opšte stanje pacijenta doveli su do smrtnog ishoda u 22.30.

Podsetimo, Nikolić je prvo polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom. Jedan Nikolićev cimer je povređen za vreme incidenta. On nije u životnoj opasnosti.

Nikolić je tog 12. jula, kako bi se "osvetio" supruzi Maji Đorđević, rukama udavio njihovog sina Mihaila (4), a zatim je ispred centra za socijalni rad nožem nasrnuo na Maju Đorđević i naneo joj više od 57 povreda po telu.

Kako pišu "Novosti", Nikolić je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio svog sina Mihaila, stalno je šetao po ćeliji i više nije mogao da spava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.