OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA PITANJE DANA! Ovo su dva ključna dokaza protiv njega! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

obruč se steže

OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA PITANJE DANA! Ovo su dva ključna dokaza protiv njega! (FOTO)

Više javno tužilaštvo završilo je prikupljanje dokaza i saslušanje novih svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33), pa će istraga uskoro biti okončana optužnicom protiv njenog supruga Zorana

Objavljeno:

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, ostala su još dva koraka do podizanja optužnice: veštačenje mobilnih telefona i psihološko veštačenje Zorana Marjanovića.

JELENI JE UBICA GLAVU SMRSKAO U KOMBIJU, POSTOJI SVEDOK! Najnovije istraživanje napravilo HAOS U ISTRAZI!

ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO: Lično sam ubio Jelenu! Međutim, tu postoji jedan problem....

MALA JANA NIJE NI BILA U KOLIMA, ZORANA JE U VREME UBISTVA VOZILA LJUBAVNICA?! Šokantni detalji istrage i dalje drmaju Srbiju!

Kada se obavi taj deo istrage, očekuje se da će Više tužilaštvo podići optužnicu protiv Jeleninog muža zbog sumnje da je ubio svoju suprugu sa devet udaraca oštrim predmetom u glavu.

Istraga je tajna i u ovom trenutku nije moguće predvideti šta će se naći u optužnici. Ipak, naša saznanja od početka istrage govore o tome da se ključni dokazi koji Zorana terete za svirepo ubistvo odnose na forenzičke tragove.

Zoran Marjanović u zatvoru, foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Ilustracija

Novosadski forenzički centar je u septembru tužilaštvu prezentovao dokaze koji se odnose na blato zatečeno na odeći Zorana Marjanovića, koje se poklapa s onim nađenim na telu njegove supruge i na mestu gde je u kanalu nađeno telo žrtve. Jelenine DNK čestice nađene su na Zoranovoj odeći.

U Tužilaštvu je saslušan veliki broj svedoka koji su govorili o odnosu između Zorana i Jelene, ali i gde su primetili osumnjičenog i žrtvu kobnog dana.

Što se tiče veštačenja telefona, kako navodi naš izvor, ono može da reši jedno od ključnih pitanja u slučaju misterioznog ubistva pevačice: gde su u trenutku Jelenine smrti bili članovi porodice Marjanović.

- Tužilac je naložio da se uradi prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona i poziva Zorana, njegovog oca Vladimira, brata Miloša, ali i nastradale pevačice. Rezultati veštačenja ukazaće na to gde se ko od njih nalazio u trenutku Jeleninog nestanka, kada je Zoran pozvao porodicu da javi da mu je žena nestala, ko je sve i kada zvao ubijenu pevačicu pošto je Zoran primetio da je nema - kaže izvor.

Vladimir Marjanović, foto: Dragana Udovičić

Prema njegovim rečima, gotovo je izvesno da će do marta, kada ističe šestomesečna tužilačka istraga, protiv Zorana biti podignuta optužnica.

- Ukoliko dođe do toga, Zoranu će se suditi za teško ubistvo, a kazna koja je je zaprećena za to delo je od 10 do 40 godina zatvora - navodi izvor.

Prema rečima izvora, odbrana Zorana Marjanovića planira da kao svedoka odbrane u Više javno tužilaštvo predloži samo jednog svedoka.

- Tog svedoka je prvo trebalo da sasluša tužilaštvo, ali od toga se odustalo. Razlog za to je nepoznat. On je blizak Marjanovićima i veruje se da ima mnogo toga da ispriča - kaže izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.