DABOVIĆKIN BRAT JE UHAPŠEN SA 2.4 KG KOKAIN! Sada je osuđen, EVO KOLIKO ĆE BITI IZA REŠETAKA!
Foto: Facebook/Milan Dabović

uhapšen u septembru 2016.

DABOVIĆKIN BRAT JE UHAPŠEN SA 2.4 KG KOKAIN! Sada je osuđen, EVO KOLIKO ĆE BITI IZA REŠETAKA!

Tokom suđenja i u završnoj reči Dabović je negirao vezu sa drogam

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na šest godina zatvora Milana Dabovića, brata košarkašica Milice i Ane Dabović zbog učešća u trgovini kokainom.

Ovom odlukom, koja je danas objavljena na sajtu suda, odbijene su kao neosnovane sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu, kojom je Dabović u julu osuđen zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovo je rođeni brat sestara Dabović koji je u Bg pao sa 2.4 kg kokaina! (FOTO)(VIDEO)

Pravosnažnom odlukom oduzeto mu je i oko 2 kilograma kokaina koji je kod njega pronađen prilikom hapšenja 16. septembra 2016. godine na Brankovom mostu u Beogradu, od kada se nalazi u pritvoru.

"Dabović osuđen jer je 16. septembra 2016. godine, u Beogradu, na Brankovom mostu, neovlašćeno radi prodaje držao supstancu koja je proglašena za opojnu drogu i to kokain hidrohlorid ukupne neto mase 2.003.48 grama, upakovan u dva PVC paketa", navodi se u presudi.

U obrazloženju svoje odluke, Apelacioni sud je ukazao da je prvostepeni sud pravilno utvrdio i cenio sve okolnosti.

"Kao olakšavajuće okolnosti za Dabovića imao je u vidu je njegov raniji život i porodične prilike, te je ceneći jačinu ugrožavanja zašticenog dobra i stepen krivice okrivljenog, u odsustvu otežavajućih okolnosti, pravilno okrivljenog osudio na kaznu zatvora u trajanju od šest godina", zaključio je Apelacioni sud.

Tokom suđenja i u završnoj reči Dabović je negirao vezu sa drogam, navodeći da je "kriv što je mislio da ima prijatelja", ali sud njegovu odbranu nije prihvatio.

BONUS VIDEO:

Srđan Škoro, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.