Mrtvi ste i ti i dete ako me odaš!ŽENINOM MOMKU SMRSKAO GLAVU ŠTANGLOM, jezivi detalji UBISTVA U MILJAKOVCU!
Foto: Stock Shutterstock

jezivo!

Mrtvi ste i ti i dete ako me odaš!ŽENINOM MOMKU SMRSKAO GLAVU ŠTANGLOM, jezivi detalji UBISTVA U MILJAKOVCU!

Ubijeni Milija i M. T. bili su u vezi, a sumnja se da je motiv ubistva ljubomora

Objavljeno:

Nemanja C. (32) iz Beograda osumnjičen je da je metalnom šipkom ubio Miliju M. (32), momka svoje bivše supruge M. T., u njenom stanu u naselju Miljakovac i potom pobegao.

Kako saznajemo, Nemanja je posle zločina zapretio ženi da će ubiti nju, njihovo dete i njenu porodicu ukoliko ga prijavi policiji.

Drama u stanu

Stravičan zločin dogodio se juče ujutro oko 2.18 u Ulici Nikole Markovića na Miljakovcu. Ubijeni Milija i M. T. bili su u vezi, a sumnja se da je motiv ubistva ljubomora.

Kako saznajemo, Nemanja C. dobio je nedavno zabranu prilaska M. T. On je upao u stan bivše nevenčane žene i usmrtio njenog momka.

- Žena je ispričala da je N. C. ušao u stan sam jer su u njemu jedno vreme, pre razvoda, živeli zajedno. Posle kraće svađe, metalnom šipkom s nekoliko udaraca udario je i ubio Miliju. Bukvalno mu je smrskao glavu tom štanglom. Potom joj je pretio da će ubiti nju, njihovo maloletno dete, kao i njene roditelje ako policiji kaže da je on ubica. Kada je pobegao, M. T. je zvala Hitnu pomoć i policiju - rekao je izvor Kurira.

foto: Jelena Rafailović

U zgradi u kojoj se noć ranije desilo ubistvo niko od komšija ništa nije primetio.

- M. T. je mlada žena koja živi na trećem spratu. Pre godinu dana majka joj je umrla i ona se doselila u njen stan. Živi tu sa ćerkicom, viđala sam jednog muškarca da dolazi, ali ne znam ko je i kako se zove. Dešavalo se da se iz njenog stana čuje galama, ali ovog puta ništa nisam čula - rekla je jedna stanarka.

Žena na sigurnom

Vrata stana u kome s desilo ubistvo juče nisu bila zapečaćena kao što je pravilo u ovim slučajevima i niko nam nije otvarao vrata.

- Verovatno je otišla kod rođaka ili na neko drugo sigurno mesto. Ne poznajem je dobro jer se relativno skoro doselila. Sreli smo se nekoliko puta u zgradi, javljala se ljubazno. Žao mi je što se to dogodilo i ukoliko je to sve tačno, nadam se da će ubica ubrzo biti uhvaćen - rekao je komšija.

Policija je uputila patrolu ispred zgrade na Zvezdari u kojoj žive roditelji M. T. jer je on pretio da će pobiti i njenu porodicu.

- Traga se za osumnjičenim za ubistvo, a žena i dete nalaze se na sigurnom. Nemanja ima dosije u policiji, a pre oko mesec dana osuđen je za nasilje u policiji i dobio je zabranu prilaska supruzi - kaže naš izvor.

Poslednja vest

PREDAO SE UBICA

Ubica Nemanja C. sinoć se, osamnaest sati posle ubistva, predao policiji. Nije saopšteno gde se prethodno krio. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden u nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Jelena Rafailović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.