NIŠ OBAVIJEN TUGOM: Nastradali policajac se nedavno oženio i dobio bebu
Foto: Printscreen Facebook / Marko Zlatanovic

tuga!

NIŠ OBAVIJEN TUGOM: Nastradali policajac se nedavno oženio i dobio bebu

Policijski službenik Marko Zlatanović (28) iz Niša poginuo je u saobraćajnoj nesreći sinoć kod Kuršumlije, kada je automobilom udario u autobus, dok je njegov otac Dragan koji ga je pratio drugim automobilom teško povređen

Objavljeno: 19:24h

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozilo BMW kojim je upravljao Marko udarilo levom stranom u "Lastin" autobus i onda se od siline udarca okrenulo u suprotnom smeru, dok je u tom trenutku u "golfu" naišao njegov otac i udario u BMW.

Nesrećni mladić poginuo je na licu mesta, a teško povređeni otac prevezen je u Klinički centar Niš.

BMW-om udario u autobus, okrenuo se na putu, pa na njega naleteo njegov otac drugim kolima! Stravični detalji pogibije policajca iz Niša!

- Ne mogu da verujem šta se dogodilo! Poznavala sam ga, bio je dobar mladić, i porodica mu je divna. Uvek dobre volje, dobar drug, prijatelj, jako sam uznemirena. Dokle će se ovakve stvari dešavati, ovo je strašno - rekla je "Blicu" u suzama drugarica poginulog mladića.

Stradali policajac radio je u odeljenju za krađe vozila, dok je Dragan, njegov otac, pre penzionisanja do prošle godine pripadao interventnim jedinicama. Marko Zlatanović prošle godine se oženio, a proletos je postao otac.

U niškom Kliničkom centru saznali smo da je otac stradalog mladića priključen na aparate za disanje i da se nalazi na odeljenju neurohirgije.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.