ŠTA SE KRIJE IZA SPEKTAKULARNE AKCIJE UKP U HOTELU ZIRA? Specijalci podigli PETORICU HRVATA pretučenih na stadionu Partizana! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ESPRESO SAZNAJE

ŠTA SE KRIJE IZA SPEKTAKULARNE AKCIJE UKP U HOTELU ZIRA? Specijalci podigli PETORICU HRVATA pretučenih na stadionu Partizana! (VIDEO)

Pre neki dan jedini smo objavili snimak na kom se vidi hapšenje u hotelu na Paliluli, a sad smo došli do novih šokantnih otkrića

Objavljeno:

Dan pošto je hrvatskim navijačima koji su došli na 156. Večiti derbi izrečen pritvor od 30 dana, Espreso je došao do novih saznanja vezanih za njihovo hapšenje.

Da podsetimo, pre neki dan smo objavili snimak na kom se vidi hapšenje u hotelu Zira.

Kako nova saznanja do kojih smo došli govore, upravo na tom snimku vidi se kako policija hapsi hrvatske huligane, koji su prethodno veče pravili probleme u Humskoj, a koji su uspeli nakratko da uteknu ruci zakona.

UKP UPAO U HOTEL ZIRA! Spektakularna akcija specijalaca zbunila Beograđane usred bela dana (VIDEO)

Jedan od njih pobegao je iz bolnice, drugari su ga navodno čekali u hotelu, ali tamo je čekala i Uprava kriminalističke policije (UKP).

Espresu je iz hotela Zira potvrđeno da je bilo hapšenja na njihovom "kućnom pragu", kao i da su zaista uhapšeni gosti hotela, ali da oni navodno ne znaju ko su ti gosti.

NE SAMO DA SU PRAVILI HAOS, VEĆ SU SE TIME I HVALILI! Evo šta su hrvatski huligani radili pred dolazak na Večiti derbi! (FOTO)

ZABORAVITE SVE ŠTO STE PROČITALI DOSAD: Ovo je PRAVI POVOD za krvavu tuču Grobara na Večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.