VEROVALA JE DA ĆE SE NASILNIK PROMENITI: Majka žene na koju je suprug NASRNUO SEKIROM otkrila da ju je muž i ranije ZLOSTAVLJAO!
Foto: Facebook printscreen

užas u kumodražu

VEROVALA JE DA ĆE SE NASILNIK PROMENITI: Majka žene na koju je suprug NASRNUO SEKIROM otkrila da ju je muž i ranije ZLOSTAVLJAO!

Goran Glišić napao je svoju suprugu i ćerku i naneo im povrede

Objavljeno:

Milena Glišić (27) preživela je pakao kada je na nju i njenu ćerku pretprošle noći nasrnuo suprug Goran sa sekirom.

Ona je na sreću prošla samo sa posekotinom glave, a njena majka Marina Stamenković za "Blic" je ispričala detalje ovog užasa.

- Nasilje i udarac sekirom u glavu je posmatrala moja unuka, ali nije samo to, on je nju pred detetom najpre psihički, a potom i fizički maltretirao i sve je to dete gledalo -ispričala je ona.

Dodala je da je njena ćerka verovala da će se nasilnik promeniti.

-Razumela sam da je bio pijan, ali on je nju i ranije zlostavljao i ona je te napade prijavljivala policiji. Ne znam šta se dešavalo s tim prijavama. Mnoge stvari je krila od nas, verovatno verujući da će se on promeniti. Srećna sam što su žive - kaže Marina.

Opisala je i povrede svoje ćerke.

- Ima veliku posekotinu na glavi i na delu lica, ali i modrice po telu. Ko zna šta je sve preživela. Mi se trudimo da je smirujemo, pa za sada ne insistiramo na detaljima. Ni najgorem neprijatelju ne želim da se ovako nešto desi njegovom detetu.

Njenu ćerku je suprug napao kada je od njega zatražila razvod. Goran nije želeo da se pomiri sa tom činjenicom, te je provalio u kuću kroz prozor sa sekirom u nameri da ubije svoju ženu i to sve naočigled njihovog deteta.

Dva sata trajala je agonija puna krvi, tuče i galame. Komšinica Slavica videla je Milenu kada je u 6 ujutru nakon svega krvava čekala Hitnu pomoć i policiju.

Komšije u Stubli kažu da bi nasilnik najverovatnije ubio Milenu da nije bilo komšija i gazde stana.

Goran je trenutno u bekstvu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.