KRVAVI DECEMBAR U SRBIJI: Dečak detetu zabo nož u srce, ubijene i dve žene u porodičnom nasilju! ONO ŠTO JE NAJGORE - TO NIJE KRAJ! (FOTO)
Foto: Facebook

UŽAS do užasa

KRVAVI DECEMBAR U SRBIJI: Dečak detetu zabo nož u srce, ubijene i dve žene u porodičnom nasilju! ONO ŠTO JE NAJGORE - TO NIJE KRAJ! (FOTO)

Počelo je sa hororom u Zemun polju, a ono što je najcrnje je što ovaj mesec još uvek nije završen

Objavljeno:

Kako se bliži kraj jedne kalendarske godine, tako dolazimo i do ne tako lepe teme - stope ubistava.

Porodično nasilje tema je tokom cele godine, tačnije kad god se neki zločin dogodi. Tragedije koje se dešavaju, ranjavanja, kriminal i ubistva svakodnevno ispunjavaju stranice crne hronike.

Na kraju godine nadamo što manjem broju tragedija. Ipak, ovaj mesec decembar, tačnije njegova prva polovina, samo prema pisanjima medija svedoči o užasnom bilansu o kom možda tokom cele godine nismo razmišljali.

Počelo je sa hororom u Zemun polju, 3. decembra kad je Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (59) ubio Miroslavu Stojaković (46), s kojom je bio u vanbračnoj vezi, zbog kuće u čijoj je izgradnji i on pomagao.

DA LI JE MIROSLAVA UBIJENA ZBOG FEJSBUKA? Isplivali detalji stravične tragedije u ZEMUN POLJU

foto: Facebook

Nesrećna žena je Jovanovića prijavila i 2014. godine zbog ugrožavanja sigurnosti. Ipak, kada se ne radi o supružnicima, za krivično delo ugrožavanje sigurnosti u većini slučajeva predlaže oportunitet, nakon čega osumnjičeni uplaćuje određeni novčani iznos u humanitarne svrhe.

Da tu nije kraj porodičnom nasilju svedoči i drama u Pećincima, do koje je došlo 9. decembra kada je muškarac M. S. (49) ubio bivšu nevenčanu suprugu M. D. (46) u porodičnoj kući, a potom izvršio samoubistvo.

foto: Damir Dervišagić

Istog dana objavljena je i stravična informacija da je preminula žena koja je deset dana ranije, bežeći od nasilnika skočila kroz prozor.

Naime, ova nesrećna žena je skočila sa prvog sprata zgrade kroz prozor stana u Bulevaru Nemanjića u Nišu. Pala je na noge, zatim je udarila kičmom o beton i na kraju glavom. Preminula je danima kasnije, nakon što je počela da se guši u snu.

LEKARI JE PUSTILI KUĆI, ONA PREMINULA U SNU: Nišlijka bežala od nasilnika, pa skočila kroz prozor! Posle 10 dana UMRLA

Kraju nema ni vršnjačkom nasilju, pa je tako u mesecu decembru stradalo i jedno dete. Nemanja S. (17) uhapšen je zbog sumnje da je u sedmog decembra, oko 20 časova u Pančevu, nožem usmrtio Ivana A. (16).

Ubijeni Ivan i osumnjičeni za ubistvo, su se sa po dva druga našli u sporednoj uličici, kako bi tučom rešili svoje nesuglasice zbog navodnih prozivki. Oni su se dogovorili na “ferku” kako bi društvu, a i sebi dokazali ko je jači, bolji i spretniji. Epilog ove zakazane tuče su dve porodice zavijene u crno.

DETALJI UBISTVA U PANČEVU: Drugari gledali kako Nemanja zabada Ivanu (16) nož u srce, PA GA OSTAVILI DA ISKRVARI! Zbog ovoga je došlo do sukoba!

foto: Facebook

Užas nije zaobišao ni beogradsku Zvezdaru, gde je u jednom stanu u Križanićevoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara pronađena su tela oca S.J. (91) i sina M.J.(65). U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi.

foto: VLADIMIR SPORČIĆ

M. J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

- Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim... Molim vas da mi oprostite... - navodno je napisao M. J. pre tragedije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.