NAJNOVIJA INFORMACIJA! Jelena Marjanović ubijena REZBARSKIM DLETOM?!
Foto: Printscreen

saznanje

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Jelena Marjanović ubijena REZBARSKIM DLETOM?!

Tužilaštvo razmatra nove mogućnosti

Objavljeno: 22:52h

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović, u slobodno vreme se prema pisanju medija bavio duborezom ikona.

Tužilaštvo navodno razmatra mogućnost da ponovo naloži pretres kuće, radionice i pomoćnih prostorija porodice Marjanović u nameri da nađe predmet pod imenom „dleto“ kojim je navodno sa devet udaraca ubijena nesrećna žena.

- Obdukcija je pokazala da je Jelena Marjanović usmrćena metalnim predmetom koji najviše podseća na mali šrafciger. Međutim, usred novog saznanja da se njen suprug u slobodno vreme bavio duborezom ikona policija će pokušati da nađe predmet kojim je on to radio. Dleta po svom izgledu najviše odgovaraju malom šrafcigeru za kojim se doskoro tragalo – objašnjava izvor blizak događaju.

Zlatko Nikolić, kriminolog, takođe smatra da je ubistvo Jelene Krsmanović zločin iz strasti.

foto: Privatna arhiva

- Pečat koje nosi to ubistvo, kako je opisano, ukazuje na to da je takvo ubistvo, sa više od tri udarca, uglavnom izazvano velikom količinom mržnje i osećajem ugroženosti onoga ko to delo čini – tvrdi Nikolić.

To što se ubica nije zaustavio kada ju je usmrtio, već je nastavio da je udara, takođe objašnjava njegovu strukturu ličnosti.

- Sa devet udaraca ne ubija čopor nego pojedinac, a ubistvo iz strasti čini pojedinac, povređeni, kako on sebe naziva, i sveti se na takav način da zadaje toliko udaraca – objasnio je Nikolić.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.