DETALJI UBISTVA U PANČEVU: Drugari gledali kako Nemanja zabada Ivanu (16) nož u srce, PA GA OSTAVILI DA ISKRVARI! Zbog ovoga je došlo do sukoba!
Foto: facebook

užas!

DETALJI UBISTVA U PANČEVU: Drugari gledali kako Nemanja zabada Ivanu (16) nož u srce, PA GA OSTAVILI DA ISKRVARI! Zbog ovoga je došlo do sukoba!

Oni su se dogovorili na “ferku” kako bi društvu, a i sebi dokazali ko je jači, bolji i spretniji!

Objavljeno:

Policija u Pančevu uhapsila je Nemanju S. (17) zbog sumnje da je u četvrtak uveče, oko 20 časova u Pančevu, nožem usmrtio Ivana A. (16).

Kako prenosi Alo, ubijeni Ivan i osumnjičeni za ubistvo, su se sa po dva druga našli u sporednoj uličici, kako bi tučom rešili svoje nesuglasice zbog navodnih prozivki. Oni su se dogovorili na “ferku” kako bi društvu, a i sebi dokazali ko je jači, bolji i spretniji.

OVO SU MALOLETNI UBICA (17) I NJEGOVA ŽRTVA IZ PANČEVA: Krvava tuča koštala života dečaka (16)

- Sumnjamo da je tokom tuče osumnjičeni Nemanja izvukao nož koji je hladnokrvno zario Ivanu u grudi. Potom su svi učesnici osim ubodenog mladića pobegli, ostavljajući ga da leži na asfaltu. Ljudi koji su videli tuču odmah su obavestili policiju kao i Hitnu pomoć, koja je na žalost mogla samo da konstatuje smrt. Policija je odmah po opisu reagovala i počela da privodi prvo drugove od učesnika tuče, koji su odmah priznali da su gledali obračun - navodi naš izvor.

Nakon samo nekoliko sati, policija je pronašla osumnjičenog.

- On je u početku negirao učešče u obračunu, ali je kasnije priznao. On je, prilikom davanja izjave u prisustvu advokta, pokušavao da zavara trag gde je bacio nož, čak je pomenuo i obližnje jezero. Nakon što je shvatio da će policija angažovati ronilačku jedinicu, odmah je priznao gde se rešio noža. Nož je poslat u labaratoriju gde treba da se skinu otisci, kao i DNK-a tragovi.

- Kada se na te dokaze, dodaju i svedočenja ostalih maloletnika koji su nedvosmisleno ukazali da je osumničeni Nemanja zario nož drugaru u grudi - objašnjava izvor ovog lista i dodao da je osumnjičeni Nemanja priveden uz prisustvo advokata kod tužioca za maloletnike po skraćenom postupku.

Prema nezvaničnim saznanjima, dva dečaka koji su do juče bili drugovi, sukobili su se zbog statusa u društvu i prozivki ko je od njih dvojce jači bolji i spretniji.

- Osumnjičeni i žrtva su jedan drugog prozivali i ismejavali zbog ekstremnog sporta kojim su se bavili - dodaje sagovornik.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.