Kajem se, lagala sam policiju! Jelena mi NIKADA NIJE REKLA DA JE TRČALA NASIPOM! PROCURILA ŠOKANTNA IZJAVA JELENINE MAJKE!
Foto: Zorana Jevtić

šok!

Kajem se, lagala sam policiju! Jelena mi NIKADA NIJE REKLA DA JE TRČALA NASIPOM! PROCURILA ŠOKANTNA IZJAVA JELENINE MAJKE!

Zorica je, navodno, ovo ispričala prošle godine svojoj komšinici, koja je i Jelenina bliska prijateljica iz detinjstva

Objavljeno:

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, prošle godine se pred smrt požalila komšinici da je možda nenamerno ugrozila istragu ćerkinog ubistva! Prijateljici se žalila da joj Jelena u telefonskom razgovoru 2. aprila 2016, malo pre ubistva, nije ni pomenula da trči nasipom u Borči, iako je Zorica policajcima rekla da jeste!

Zorica se zbog ove nenamerne greške do kraja života kajala, plašeći se da je možda nehotice istragu usmerila u pogrešnom pravcu, prenosi Informer.

Spremna da svedoči

Zorica je, navodno, ovo ispričala prošle godine svojoj komšinici, koja je i Jelenina bliska prijateljica iz detinjstva. Ta žena je dala izjavu o tome Centru za forenzička istraživanja (CIF) iz Novog Sada, koji je angažovala porodica Krsmanović radi efikasnije istrage Jeleninog ubistva.

foto: Zorana Jevtić

Ova žena, međutim, do sada nije pozivana u Više tužilaštvo, koje vodi istragu protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića, iako je ona izrazila spremnost da zvanično svedoči o razgovorima sa Zoricom.

U izjavi za CIF, ona je doslovno navela:

- Zorica je do smrti, 4. oktobra 2016, ponavljala da je napravila fatalnu grešku, jer je nekoliko dana posle Jecine smrti shvatila da joj ona u poslednjem telefonskom razgovoru zapravo ni u jednom trenutku nije spomenula lokaciju gde trči, a kamoli da je u pitanju nasip u Borči. Jelena joj je tad telefonom rekla samo da je na trčanju i da će, kad završi, otići kući da postavi ručak svojima i da će potom doći kod nje. Nakon toga je Jelena ubijena - posvedočila je ova žena.

Majka pokojne pevačice nikada u medijima nije pominjala nasip u tom kontekstu. Zorica je, inače, stalno govorila da je posle razgovora s ćerkom imala "neki čudan osećaj".

foto: Stefan Jokić/Facebook

- Nešto me je steglo u grudima, kao da me boli srce. Mislila sam da mi je to reakcija od terapije, ne znajući da je Jecu neko ubio - jecajući je pričala Zorica, kojoj je zet Zoran kobnog dana prvi javio da joj je ćerka nestala.

Nakon što je Zoran uhapšen 15. septembra, pojavila se i informacija od članova porodice Krsmanović da Zorica zapravo nikada nije bila sigurna da li je tog 2. aprila uopšte i pričala sa svojom ćerkom jer je, kako je govorila, Jelena bila zadihana i razgovor je trajao kratko.

Na samrti je dozivala

Posebno će biti interesantno kada se objave nalazi veštačenja telefonske komunikacije pevačice sa suprugom i ostalim članovima porodice Marjanović, na osnovu kojih bi trebalo da se precizira gde je tačno ubijena Jelena. Zoran je od početka tvrdio da je njegova supruga nestala 2. aprila malo pre 16 časova, trčeći nasipom u Borči.

foto: Zorana Jevtić

Zorica je posle teške bolesti i tuge umrla 4. oktobra prošle godine, šest meseci posle brutalnog ubistva njene ćerke. Najbliži rođaci, koji su bili pored nje, izjavili su da je, umirući, dozivala Jelenino ime.

Neko od Marjanovića bio noću kod kanala

Jelenina bliska prijateljica takođe je izjavila da joj je Zorica pričala da je u noći kada joj je nestala ćerka naišla na jednog od članova porodice Marjanović i još nekoliko osoba u neposrednoj blizini kanala, u kom je Jelenino telo nađeno dan kasnije: - Posle obustave policijske potrage Zorica se sa jednim rođakom još jednom prošetala po Borči u nadi da će naći Jelenu. Obišli su naselje, a potom su otišli na nasip. Tamo je, kako je rekla, srela dvoje-troje ljudi, među kojima je bio i jedan od Marjanovića. Kada su ih pitali šta rade tu, odgovorili su im da nisu odustali od potrage. Nalazili su se baš kraj mesta gde je Jelena sutradan nađena mrtva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.