VEZAO OTROV ZA GENITALIJE! Šešelj otkrio jedini način kako je Praljak mogao da unese bočicu u sudnicu!
Foto: Marina Lopičić, Fonet

Ne verujem da mu je to dostavljeno u sudu...

VEZAO OTROV ZA GENITALIJE! Šešelj otkrio jedini način kako je Praljak mogao da unese bočicu u sudnicu!

S obzirom da je to da je Haški tribunal veoma obezbeđen sud, postavlja se pitanje kako je uopšte Praljak mogao da unese nešto u sudnicu

Objavljeno: 17:02h

Nakon što je čuo da je osuđen na 20 godina zatvora, general Slobodan Praljak popio je nešto iz male bočice, seo na svoju stolicu i odmah poprimio izgled lica kao da je u bolovima i mukama.

Kako je i njemu suđeno u Haškom tribunalu, lider SRS Vojislav Šešelj, objasnio je koji je jedini način da se u sudnicu unese neka bočica.

foto: Printscreen

S obzirom da je to da je Haški tribunal veoma obezbeđen sud, postavlja se pitanje kako je uopšte Praljak mogao da unese nešto u sudnicu. Šešelj kaže da se i sam isto to pitao.

Kako je bio tamo, zna proceduru i kaže da postoji samo jedan način kako je mogao tako nešto i uopšte bilo šta da unese unutra.

- Veoma temeljito pretresaju i kad te dovode u sud i kad te odvode, i cipele se skidaju i opipavaju te. I ja se pitam kako je mogao da unese. Ne verujem da mu je to dostavljeno u sudu. Jedino kako je mogao da unese jeste da veže bočicu za genitalije, jer je to jedini deo tela koji nam nisu dodirivali – objasnio je Vojislav Šešelj.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs/ Izvor: srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.