I SLOBA JE UNEO I POPIO NEDOZVOLJENU SUPSTANCU U HAGU: Bivša portparolka tribunala otkrila frapantan detalj o Miloševiću!
Foto: Profimedia, Youtube printscreen

ko to dozvoljava?!

I SLOBA JE UNEO I POPIO NEDOZVOLJENU SUPSTANCU U HAGU: Bivša portparolka tribunala otkrila frapantan detalj o Miloševiću!

On je posle presude kojom se osuđen na 20 godina, rekao da on nije ratni zločinac, posle čega je popio otrov koji je sve vreme tokom izricanja presude držao u ruci

Objavljeno: 17:02h

Bivša portparolka Tužilaštva Haškog tribunala Florans Artman izjavila je danas, nakon što je Slobodan Praljak popio otrov u sudnici prilikom čitanja presude, da je to drugi put da "nedopuštena sredstva uđu u Tribunal".

JUNAČKI ČIN ZA POŠTOVANJE! Šešelj za Espreso komentariše samoubistvo hrvatskog generala usred Haškog tribunala (VIDEO)

"Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo videli, a on je uzimao protivlek koji je poništavao delovanje leka za visok pritisak i evo sada se to desilo ponovo", rekla je Artman.

"Šokantno je da se ovo desilo i ne znam kako obezbeđenje to nije sprečilo, a znali su da skoče na mene", dodala je Artmanova.

Podsetimo, hrvatski osuđenik za ratne zločine pred Haškim sudom Slobodan Praljak umro je danas u bolnici u Hagu pošto je tokom izricanja presude pred Tribunalom popio otrov usred sudnice, javili su nezvanično hrvatski mediji.

Za sada nema zvanične potvrde da je Praljak preminuo u bolnici.

On je posle presude kojom se osuđen na 20 godina, rekao da on nije ratni zločinac, posle čega je popio otrov koji je sve vreme tokom izricanja presude držao u ruci.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.