Rekao mi je: Ubiće me, pričam ti u nedelju! LIKVIDIRALI su ga u petak! ISPOVEST DRUGA MARKA MARKUŠA
Foto: Printscreen

Česti sukobi

Rekao mi je: Ubiće me, pričam ti u nedelju! LIKVIDIRALI su ga u petak! ISPOVEST DRUGA MARKA MARKUŠA

Nedelju nije doživeo i tajnu od koga mu je pretila opasnost i ko mu je i zbog čega radio o glavi odneo je u grob - priča prijatelj pokojnog Markuša

Objavljeno:

Marko Markuš (29), šurak košarkaša Darka Miličića, koji je u petak ubijen u Novom Sadu, predosetio je sopstvenu smrt i dobrom prijatelju se požalio da „brine jer zna da mu rade o glavi“. Kako za Kurir otkriva Markušev prijatelj, nekoliko dana pre ubistva pokojni mu se poverio da strahuje za sopstveni život i da će mu uskoro sve ispričati.

Sagovornik Kurira otkriva šta mu je Markuš rekao uoči smrti.

NJEGA SU IZREŠETALI U NOVOM SADU: Imao je ogroman dosije, POKUŠAO JE DA UBIJE ČOVEKA, a to nije sve! (FOTO)

Česti sukobi

- Bili smo dobri prijatelji, ali Marko nije voleo da u telefonskim razgovorima otkriva mnogo. Ipak, nekoliko dana pre nego što je ubijen u jednom razgovoru mi je rekao da zna da je u velikoj opasnosti i da mu spremaju ubistvo. Ipak, u istom razgovoru mi je kazao: „Ne brini, rešiću ja to. Znaš da je meni samo porodica važna.“ Dogovorili smo se da se vidimo u nedelju i da mi tada kaže o čemu je tačno reč. Nedelju nije doživeo i tajnu od koga mu je pretila opasnost i ko mu je i zbog čega radio o glavi odneo je u grob - priča prijatelj pokojnog Markuša.

Kako je Kurir pisao, nepoznati napadač za kojim policija traga u žestokog momka ispalio je sedam hitaca iz „škorpiona“.

foto: Kurir

- Istraga se vodi u nekoliko pravaca. Zbog svog bahatog ponašanja mnogima se zamerio i često je dolazio u sukobe, pa se proverava s kim je u poslednje vreme bio u kontaktu. Ispituje se da li je eventualno ubistvo naručeno zbog nekih neraščišćenih računa odranije - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

On podseća i da je ovaj Novosađanin, pored toga što je šurak poznatog košarkaša Miličića, u gradu poznat po učestvovanju u mnogobrojnim incidentima, kao i da je prvi put u sukob sa zakonom došao još kao maloletnik, iako je sin nekadašnjeg funkcionera policije koji je penzionisan pre četiri godine.

Fudbalski menadžer

- Marko je odnedavno počeo da radi i kao fudbalski menadžer, možda je i u tom poslu nekome zasmetao. U pravu je njegov šurak Darko kada kaže da se Marko promenio, da se posle svih grehova koje je imao u prošlosti promenio, vratio na pravi put i posvetio porodici. Izuzetno je bio vezan za sina. I dalje ne možemo da verujemo da ga više nema - priča drugi prijatelj Marka Markuša, koji ga poznaje još iz osnovne škole.

Marko Markuš danas će biti sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Poslednje gostovanje sa Zvezdom

S MILIČIĆEM BIO U LONDONU

Marko Markuš je nedavno bio u Londonu na utakmici Lige Evrope između Arsenala i Crvene zvezde sa zetom, bivšim košarkašem Darkom Miličićem. Na jednom od snimaka vidi se kako je jedan od vođa navijača Vladimir Šavija pevao, dok je Marko kitio novčanicama uličnog pevača koji im je dao mikrofon. Atmosferu je podgrejao i Miličić.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.