ŠARIĆ OPLEO PO DAČIĆU: Tražio sam Miši Banani da mi završi nešto kod njega, ZNAO SAM DA SU PRIJATELJI, evo i šta je uradio!
Foto: Dragana Udovičić

nije očekivao!

ŠARIĆ OPLEO PO DAČIĆU: Tražio sam Miši Banani da mi završi nešto kod njega, ZNAO SAM DA SU PRIJATELJI, evo i šta je uradio!

Darko Šarić, optužen za šverc kokaina, juče je u Specijalnom sudu svedočio u postupku protiv Branka Lazarevića, koji je bio šef kabineta Ivice Dačića dok je bio ministar policije..

Objavljeno:

Proces se vodi i protiv odbeglog biznismena Rodoljuba Radulovića zvanog Miša Banana, policajca Borisa Gare i advokata Radovana Štrpca, optuženih da su odavali poverljive policijske informacije o praćenju Šarićeve grupe.

Darko Šarić je rekao da mu Branko Lazarević nikada nije odao nijednu policijsku informaciju i da od Rodoljuba Radulovića nije tražio informacije o sebi, već da se raspitivao za Stanka Subotića.

NAJSUROVIJE UBICE I SILOVATELJI SRBIJE POD JEDNIM KROVOM: Ovo je ekipa iz Nove Skele koja ledi krv u žilama! (FOTO)

foto: Kurir.rs

- Od Miše Banane nikad nisam tražio ništa za sebe, ali sam ga molio da pomogne Stanku Subotiću da mu se usvoji jemstvo i ukine pritvor i poternica, jer sam znao da mu je Ivica Dačić prijatelj. Više puta sam ga zvao i pritiskao zbog toga, a njega je Dačić izbegavao. Ljutio sam se i rekao mu: „Kakvi su ti to prijatelji kad ne mogu ništa da završe!” Na kraju mi je rekao da Dačić ne može ništa da uradi i tu je stavljena tačka - rekao je svedok.

Šarić je naglasio da je ispitivan i na poligrafu pred komisijom MUP-a i da je na pitanje „da li mu je neko iz vrha MUP-a davao informacije” odgovorio odrečno i prošao poligraf.

U optužnici se navodi da je Boris Gara tokom 2008. i 2009. prenosio ključne podatke Lazareviću o praćenju Šarićeve grupe, posle čega je Lazarević te informacije prosleđivao Štrpcu i Raduloviću, a oni Šariću. Prema navodima optužnice, Šarić je dao telefon „blekberi” Raduloviću, koji ga je prosledio Lazareviću. Šarić je juče objasnio da je Miši Banani kupovao laptopove i „blekberije” u inostranstvu.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.