KRIVIČNO IH GONITE ZBOG ŠIRENJA PANIKE! Poslanica pozvala na odgovornost Vulina i Stefanovića!
Foto: Fonet, Dragana Udovičić, Filip Plavčić

da li je u pravu?!

KRIVIČNO IH GONITE ZBOG ŠIRENJA PANIKE! Poslanica pozvala na odgovornost Vulina i Stefanovića!

Ivićka predlaže krivične prijave!

Objavljeno:

Poslanica Sanda Ivić Rašković oglasila se danas na Tviteru povodom odbacivanja krivičnog postupka u slučaju pronađenog oružja u Jajincima, blizu kuće predsednika Aleksandra Vučića.

Da podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je da u slučaju pronađenog oružja nedaleko od porodične kuće aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima nema osnova za pokretanje krivičnog postupka za krivično delo iz nadležnosti tog tužilaštva.

SLUČAJ JAJINCI: Nema krivičnog postupka zbog oružja u blizini Vučićeve kuće

foto: Damir Dervišagić

- Nema krivičnog postupka za slučaj Jajinci. A možda bi moglo da ga bude protiv Vulina i Stefanovića zbog izazivanja panike (čl.343 Krivičnog zakonika) širenjem vesti o atentatu na premijera i 97 profesionalnih ubica - zapitala se Sanda.

foto: Fonet

Da podsetimo, ovako je Aleksandar Vulin govorio o slučaju Jajinci:

foto: Fonet

"Ali jedno je sigurno. Jednog Vučića su hteli da ubiju, da li Andreja ili Aleksandra, ali jednog su hteli da ubiju. Ne verujem u slučajnosti da se 97 ubica nađe na prostoru gde se nađe zolja, granate, municija i sve se to nađe na najidealnijem mogućem mestu, gde ljudi prolaze i ne mogu da se odbrane", rekao je Vulin tada.

foto: Marina Lopičić

Zabrinutost je izražavao i Nebojša Stefanović. Stefanović je kazao da je policija u blizini Vučićeve porodične kuće u tri dana locirala 97 "bezbednosno interesantnih osoba" i da je saslušano 37, ali da niko nije uhapšen.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.