NADA (48) JE IZAŠLA DA POMOGNE ŽRTVAMA UDESA I STRADALA: Jednim potezom je spasila svog sina i žrtvovala sebe (FOTO)
Foto: Novosti/Smiljka Kostić

velika tragedija

NADA (48) JE IZAŠLA DA POMOGNE ŽRTVAMA UDESA I STRADALA: Jednim potezom je spasila svog sina i žrtvovala sebe (FOTO)

Okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, malo po malo desi neka saobraćajka

Objavljeno: 14:14h

Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, nastradala je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, kada je kamion udario u banderu, koja je pala na nesrećnu ženu.

TRAGEDIJA U RUMI: Kamion udario u banderu, ona pala i UBILA ŽENU!

Vozaču kamiona M.P (37) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno je ''Novostima'' iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Kako je ispričao jedan od trojice Nadinih sinova Boris, do nesreće je došlo kada je njegova majka pružala pomoć učesnicima u saobraćajnoj nezgodi.

- Pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do saobraćajne nezgode. Ona i komšija izašli su da pruže pomoć, i kako je stajala pored jednog od vozila, iz pravca Inđije naleteo je kamion. Valjda da bi vozač izbegao direktan sudar, udario je u banderu, koja je počela da pada. Majka je opazila, i da bi zaštitila brata koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula, a bandera je pala na nju - ispričao je vidno potresan, još ne verujući šta ih zadesilo sin Boris.

Tokom dana, okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, malo po malo desi neka saobraćajka.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.