BIVŠI POLICAJAC BRUTALNO PRETUČEN: Trticu napali, jer je otkrio TAJNE VOŽDOVAČKOG I ZEMUNSKOG KLANA?! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen/ Vesnini irvasi

odrastao na bg asfaltu

BIVŠI POLICAJAC BRUTALNO PRETUČEN: Trticu napali, jer je otkrio TAJNE VOŽDOVAČKOG I ZEMUNSKOG KLANA?! (VIDEO)

Hitno prevezen na Urgentni centar

Objavljeno: 21:05h

Milan Trtica (60), koji je bio policajac 20 godina u Beogradu, svedok mnogih događaja, sagovornik mnogima sa ove i one strane zakona, pretučen je večeras u Kumodraškoj 158a.

Trtica je odvezen na reanimaciju u Urgentni centar, saznaje Telegraf.

On je sinoć u emisiji "Parovi" otkrio mnoge tajne sa beogradskog asfalta iz devedesetih godina. Ispričao je mnogo o zemunskom i voždovačkom klanu.

Bivši policajac je sa Voždovca, odrastao na beogradskom asfaltu, pa nije ni čudo što je baš njemu, bilo povereno da radi neke posebne slučajeve.

On je sinoć tokom emisije između ostalog tvrdio da je učesnica "Parova", Aleksandra Subotić, pre nekoliko godina bežala od njega na jednom splavu, što je ona demantovala.

U emisiju se potom uključio njen otac, osuđivani Karađorđe Subotić koji je potvrdio da poznaje Milana i da je tačno ono što govori.

- Više puta smo ručali, a poznajemo se davno. Aleksandri sam branio da izlazi i ona se pojavila u jednom klubu. Samo sam javio da ne uđe u taj klub i njoj je bio zabranjen ulaz - rekao je Karađorđe.

Trtica je potom ispričao sve što zna o prvom dečku Aleksandre Subotić.

foto: Printscreen

- Ja sam njega četiri godine slao u Kruševac. On je pobegao iz Kruševca i ja odem do njegovog pokojnog oca i kažem mu: "Daj, nemoj da ima problem, ubiće ga neko". Da bi se on našao sa ocem skoro ispod prozora policijaske stanice. Kolege krenule da ga hapse, uzeli su i pištolj, jer su čuli da i on ima pištolj i umalo tu da dođe do pucnjave. Vraćen je u Kruševac, pričalo se da mu je loše, a on se smuvao sa vaspitačicom - rekao je Milan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.