ZORANOV BRAT JE PEDOFIL?! Na Fejsu tražio gole slike od devojčice (14), a on je JANIN STARATELJ!
Foto: Zorana Jevtić

HOROR!

ZORANOV BRAT JE PEDOFIL?! Na Fejsu tražio gole slike od devojčice (14), a on je JANIN STARATELJ!

Miloš se na svim društvenim mrežama predstavlja pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike, i to uopšte i ne krije

Objavljeno:

Miloš Marjanović, rođeni brat uhapšenog Zorana Marjanovića, mamio je preko Fejsbuka devojčicu staru samo 14 godina da mu šalje svoje gole fotografije! U prepisci koju Informer danas ekskluzivno objavljuje Miloš devojčici priznaje i da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih "moja kolekcija", odnosno "riznica hrabrosti"!

Da sve bude strašnije, upravo je Miloš odmah posle Zoranovog hapšenja 15. septembra dobio starateljstvo nad malom Janom (6), ćerkom zverski ubijene Jelene Marjanović!

"Iskusno navlačenje"

Miloš se na svim društvenim mrežama predstavlja pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike, i to uopšte i ne krije. U skandaloznoj prepisci sa devojčicom, koja datira iz 2014. godine, vidi se da Miloš veoma perfidno i iskusno zavodi devojčicu i "navlači" je da mu pošalje svoje gole slike. Prenosimo detalje prepiske:

- Sweet (eng. slatke) su ti ove sličice s mora...

Devojčica mu se zahvalila, a Miloš je odmah nastavio:

- Ae budi gotivac i napravi neku sličicu za JA.

- Da, da, kako da neću... - odgovorila je devojčica ironično, a Miloš joj je, glumeći da je tužan, poručio:

- Partybreaker... (eng. kvariš zabavu).

foto: Stefan Jokić

Marjanović, međutim, nije tu odustao i nakon kratkotrajne bezazlene prepiske, ponovo se vratio na tu temu.

- U slučaju da skapiraš da je saradnja sa mnom mnogo gotivna stvar i da je kukavičluk jedna gej osobina... Moj mejl je... Trenutno se mrštim jer ne sarađuješ - napisao je Marjanović, uz smajli.

Na pitanje devojčice u čemu to ona ne sarađuje, Miloš joj je rekao:

- Ne sarađuješ jer nećeš da uđeš u moju kolekciju...

- Kakvu kolekciju - upitala je devojčica, a Miloš joj je spremno odgovorio:

- Reći ću ti, ali da ne govoriš okolo. OK?

Devojčica je pristala, a Miloš joj je zatim objasnio kako on to gleda na svoju pedofilsku kolekciju:

- Zovem je riznica hrabrosti. Devojke koje poznajem za tu kolekciju su mi uradile par sličica, koje su napravljene samo za JA i ne sme ih videti niko drugi, nikada... Naravno, one koje su imale hrabrosti... To mi je hobi...

Pošto devojčica ni tada nije pristala da bude deo njegove pedofilske "riznice", Miloš joj je napisao:

- Skapiraćeš već, kad malo porasteš. Rano je tebi za gotik bizarnosti - misleći ovde na darkerski, bizaran muzički pokret gotik, čiji je Marjanović vatreni pristalica.

Pošto je uvideo da njegova žrtva ne popušta, Miloš je u jednom trenutku krenuo da se izvlači iz ove priče.

- Pričam u pogrešnom pravcu. Nisi ti u tom fazonu... - napisao joj je.

- U kom fazonu? - upitala je devojčica.

- Tvoje granice su veoma čvrsto tu i nećemo ih dirati... Pusti me da bežim, dok ne prolajem još više. Danas sam baš bizzare... - objasnio je Miloš.

Devojčica se, međutim, u kasnijoj konverzaciji ipak zainteresovala za Marjanovića, pa mu je rekla i da je zanimljiv, što je Milošu očigledno godilo.

Na kraju prepiske Miloš poručuje devojčici da mora da prekine prepisku jer mu je došla "veštica" (?!?).

- Vidimo se sutra... Moram da se isključim... Došla mi ova veštica. Kis...

Nije poznato da li je vešticom nazvao svoju tadašnju devojku, koja mu je sada supruga, ili možda majku Zoricu ili snaju, sada ubijenu Jelenu Marjanović.

foto: Nebojša Mandić

Otac žrtve nam se javio

Ovu skandaloznu prepisku dostavio nam je otac devojčice koju je Miloš umalo uvukao u svoju pedofilsku mrežu.

On nije hteo da nam kaže kada mu je ćerka priznala da se dopisivala sa Milošem, niti da li ga je prijavio policiji, ali je poručio da je u svakom trenutku spreman, ako ga pozovu, da svedoči pred nadležnim organima da je prepiska autentična i da je njegova ćerka bila žrtva Marjanovića.

Podsetimo, Jelena Marjanović pronađena je mrtva 3. aprila 2016, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Milošev brat Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, ali je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao taj zločin. Trenutno se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Nakon Zoranovog hapšenja, Centar za socijalni rad je njegovom bratu Milošu dodelio starateljstvo nad malom Janom. Ona sad živi u kući u Borči sa Milošem, njegovom ženom Milicom, babom Zoricom i dedom Vladimirom.

Miloš Marjanović je na društvenoj mreži Majspejs pre Jeleninog ubistva okačio foto-montažu čokolade "kinder", sa likom monstruma iz Austrije Jozefa Fricla, koji je pune 24 godine držao u kući zatočenu rođenu ćerku i sve vreme je silovao. Ispod skandalozne fotografije sa Friclovim likom Miloš je napisao: "He-he, kralj", uz smajlije!

foto: Printscreen Youtube / Worse Than Savile!

Fricl je, podsetimo, uhapšen 2008. u austrijskom gradu Amštetenu, kad je otkriveno da je prethodne 24 godine držao kao robinju svoju ćerku Elizabetu. Nesrećna žena je bila zatočena u podrumu kuće od svoje 18. godine, a tokom višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja otac joj je napravio sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo po rođenju. Ni Elizabeta, kao nijedno njeno dete tokom 24 godine zatočeništva nisu smeli da izađu iz kuće strave. Nakon što je uhapšen, Fricl je osuđen na doživotnu robiju, a Elizabeta i njena deca se i dalje s teškoćama navikavaju na slobodu i spoljašnji svet.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.