Promeni bre to! SRPSKI ROBIJAŠI SE POBILI ZBOG TV PROGRAMA!
Foto: Marina Lopičić, Ilustracija

TUČA ZBOG DALJINSKOG

Promeni bre to! SRPSKI ROBIJAŠI SE POBILI ZBOG TV PROGRAMA!

Obojica aktera tuče dobiće disciplinske prijave

Objavljeno:

Dvojica osuđenika Kazneno-popravnog zavoda u Nišu potukla su se sinoć u zatvorenom delu niške kaznionice nakon čega je jedan od njih prebačen na pregled u Klinički centar u Nišu, ali je utvrđeno da nema teže povrede, saznaje "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo oko 20.30 časova u sali za gledanje televizije, po svemu sudeći, oko izbora TV kanala, nakon čega su sevnule pesnice.

- Posle kraće rasprave osuđenik D. E. (31) zadao je nekoliko udaraca pesnicama osuđeniku B. N. (26). Zatvorski stražari su brzo reagovali i odmah razdvojili osuđenike tako da je sprečena eskalacija sukoba - kaže naš izvor.

foto: Printscreen/N1

Osuđenik B. N. je prevezen na pregled u Klinički centar u Nišu gde je utvrđeno da nema nikakvih ozbiljnijih povreda, ali je zadržan preventivno zbog opservacije, budući da je zadobio udarac u glavu. On bi, kako nezvanično saznajemo, već sutra trebalo da bude vraćen u KPZ Niš.

Obojica aktera tuče dobiće disciplinske prijave.

D. E., inače, izdržava kaznu od tri godine i sedam meseci zbog teške krađe, dok je B. N. dospeo iza rešetaka na pet godina i devet meseci zbog razbojništva.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.