VLADIMIR MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU: Oni sve znaju, O JELENINOM UBISTVU!
Foto: Dragana Udovičić/Profimedia

ŠTA JE SAD OVO?

VLADIMIR MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU: Oni sve znaju, O JELENINOM UBISTVU!

Vladimir Marjanović i Zorica Mitrović nisu hteli da pričaju o toj objavi, niti da otkrivaju da li su došli do novih svedoka, koji su očevici zločina

Objavljeno:

Misteriozni karatisti su ključni svedoci ubistva Jelene Krsmanović Marjanović - to tvrdi Zorica Zoka Mitrović, Zoranova devojka, dok je Zoranov otac Vladimir objavio to na svojoj Fejsbuk stranici.

Međutim, Vladimir Marjanović i Zorica Mitrović nisu hteli da pričaju o toj objavi, niti da otkrivaju da li su došli do novih svedoka, koji su očevici zločina. Na sve su rekli da "nemaju komentar".

foto: Facebook

Branioci Zorana Marjanovića kazali su da neće davati izjave dok se ne završi saslušavanje svedoka, ali su na samom startu istrage posumnjali u dokaze na osnovu kojih je klijent uhapšen i smešten iza rešetaka.

Kako su rekli branioci Zorana Marjanovića, kad su videli da je na spisku predloženih svedoka i Zorica Krsmanović, pokojna tašta, to im je bio "veliki šok u slučaju".

Tvrde i da spise o dokazima protiv Zorana nisu mogli da vide odmah, i da su čekali čak devet dana nakon prvog saslušanja da vide konačno listove. Njegova odbrana smatra da dokazi protiv Zorana nisu dovoljno čvrsti i da nema dokaza koji bi mogli da potvrde Zoranovu krivicu.

Podsećamo zločin nad Jelenom Marjanović se desio u Borči 2. aprila prošle godine i još se ne zna ko je krivac za to ubistvo. Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, i dalje je u pritvoru.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.