SRBIJA DIVLJI ZAPAD: ZVERI kidnapovale čoveka, TUKLI GA I IŽIVLJAVALI SE KOD GROBLJA, lekari mu se bore za život!
Foto: Nebojša Mandić

šta se dešava ovo?

SRBIJA DIVLJI ZAPAD: ZVERI kidnapovale čoveka, TUKLI GA I IŽIVLJAVALI SE KOD GROBLJA, lekari mu se bore za život!

Žitelji Borče su u ponoć čuli zapomaganje iz pravca groblja

Objavljeno:

Muškarac star 36 godina sinoć je brutalno pretučen u Borči, u blizini groblja Zbeg, i lekari mu se bore za život, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura za Telegraf.

Njega je kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, strpali su ga u auto i odvezli u Borču, gde su ga brutalno tukli i iživljavali se nad njim sve dok je davao znake života.

Onda su ga, kako kaže, "ostavili da umre", i otišli.

On je zapomagao i dozivao u pomoć, a žitelji Borče su čuli jezive krike iz mraka, iz pravca groblja, i premrli su od straha.

- Sat vremena pre ponoći primili smo poziv da je kod Zbega pretučen muškarac. Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje. U pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda - rekla je za Telegraf portpalorka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Čovek je policiji rekao da ga je pretuklo 6 muškaraca. On je u jako teškom stanju prevezen u bolnicu i bore mu se za život.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.