NOVI BRUTALAN SNIMAK MALTRETIRANJA UČENIKA ŠIRI SE SRBIJOM! Dvojica ga šutiraju i udaraju pesnicama, ostali navijaju i smeju se! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Kurir.rs

NASTAVLJA SE UŽAS U ARANĐELOVCU

NOVI BRUTALAN SNIMAK MALTRETIRANJA UČENIKA ŠIRI SE SRBIJOM! Dvojica ga šutiraju i udaraju pesnicama, ostali navijaju i smeju se! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Građani Aranđelovca su ostali šokirani drugim snimkom vršnjačkoga nasilja

Objavljeno: 16:09h

Još se u javnosti nije stišala bura oko snimka vršnjačkog nasilja iz jedne srednje škole u Aranđelovcu, isplivao je još jedan monstruozan video u kome đaci maltretiraju učenika, piše Kurir.

Da sve bude bizarnije radi se o Ekonomsko-ugostiteljskoj školi Slobodan Minić u Aranđelovcu koja se nalazi odmah do Tehničke škole Mileta Nikolić u kojoj je snimljen prvi video u kome učenici maltretiraju drugaricu.

SPUSTI RUKE DOLE BRE! Podivljali učenici tukli bespomoćnu devojku u ARANĐELOVCU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Građani Aranđelovca su ostali šokirani drugim snimkom vršnjačkoga nasilja koji je juče počeo da se širi ovim gradom.

Nezvanično, dečak u crnoj jakni je I. T., sin S.T., lokalnog siledžije koji je poznat po tome da bije decu. Dečak koji se vidi na snimku obučen u plavoj jakni je M.O., takođe poznat po veoma problematičnom ponašanju.

MOJE DETE JE DOBILO 33 ŠAMARA, TUKLI SU JE PESNICAMA, A OSTALA DECA SU NAVIJALA! Majka devojčice iz Aranđelovca OTKRIVA STRAŠNE DETALJE! (VIDEO)

"Ovaj dečko ih se plaši i trpi nasilje jer ova dva momka imaju podršku S.T. zvanog Toma Vampir i on im reši svaki problem sa školom ili policijom. Takođe, poznati su i po iznudama novca, uzimaju deci pare za užinu. Pedagog zažmuri na jedno oko jer ne želi probleme", priča sagovornik dobro upućen u celu situaciju.

Prema rečima nekoliko ljudi iz Aranđelovca sa kojima smo razgovarali problem je što niko ne reaguje na ovo što se dešava.

"Mali je Aranđelovac grad, svi se znaju. A oni bez zaštite nažalost ćute i trpe nasilje", pričaju nam.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.