SPUSTI RUKE DOLE BRE! Podivljali učenici tukli bespomoćnu devojku u ARANĐELOVCU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Srbija Danas

HOROR!

SPUSTI RUKE DOLE BRE! Podivljali učenici tukli bespomoćnu devojku u ARANĐELOVCU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U pozadini se čuju smeh i galama, a u jednom trenutku od nasilnice se čulo: "Jel ti jasno, bre?!"

Objavljeno: 12:05h

Na adresu portala SrbijaDanas.com, u okviru projekta Drug nije meta stigao je uznemirujući video snimak od jedne naše čitateljke, koja je, kako kaže, i sama majka te se brine da se isto ovo ne dogodi i njenom detetu.

Video je nastao u Tehničkoj školi Mileta Nikolić iz Aranđelovca, a sadržaj je i više nego jeziv. Naime, grupa učenika, među kojima se ističe jedna devojčica, besomučno, iz sve snage udaraju drugu učenicu koja sedi na stolici.

U pozadini se čuju smeh i galama, a u jednom trenutku od nasilnice se čulo: "Jel ti jasno, bre?!". Šamari su se nastavili, a kada je napadnuta devojčica pokušala da se zaštiti rukama, naređeno joj je da "spusti ruke dole!".

Ono što, takođe, zabrinjava jeste i to da niko od učenika nije ni pokušao da pomogne nesrećnoj devojčici, već su pored smeha, koji je odzvanjao učionicom, dovikivali "dobra ti je frizura", a jedan, od onih koji bi trebalo da su joj drugovi, drži joj ruke kako ne bi mogla da se odbrani.

Snimak se završava užasavajuće - tako što jedan od đaka dovikne da nailazi profesorka i da treba da zauzmu svoja mesta. U tom trenutku jedna od devojčica iz sve snage udara žrtvu po glavi, dok joj neko vuče stolicu. Tada je snimak prekinut, ali sudeći po njemu tu nije bio kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte na priloženom video snimku:

Ekipa portala SrbijaDanas.com kontaktirala je pomenutu školu kako bismo dobili tačne informacije šta se dogodilo, koje su korake preduzeli kao i šta se desilo sa žrtvom i nasilnicima.

Od škole smo dobili saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Poštovani, po saznanju za ovaj događaj, škola je preuzela sve zakonske mere, kao i mere predviđene Protokolom o zaštiti učenika od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Obavešten je Tim za zaštitu učenika od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, koji je preduzeo mere u okviru svoje nadležnosti, kao i Centar za socijalni rad, i MUP, koji dalje postupaju u okviru svojih nadležnosti. Protiv svih aktera ovog događaja pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak", piše u saopštenju sa potpisom direktora škole Dragana Rankovića.

Centar za socijalni rad nismo uspeli da dobijemo pošto se ne javljaju ni na jedan od navedenih brojeva, a mejl adresa nije u funkciji, dok smo MUP-u poslali mejl, ali do objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.