Zorane, ćuti, UBIĆE TE AKO PROGOVORIŠ! PROVALJENA TAJNA PORUKA SVEKRA JELENE MARJANOVIĆ!
Foto: Stefan Jokić

ZAPRETIO MU?

Zorane, ćuti, UBIĆE TE AKO PROGOVORIŠ! PROVALJENA TAJNA PORUKA SVEKRA JELENE MARJANOVIĆ!

Milosavljević kaže da je Vladimir Marjanović 15. septembra preteću poruku svesno plasirao novinarima jer je znao da do pritvorenika svakodnevno dolazi dnevna štampa

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, poručio je sinu da ćuti i zapretio mu da bi mogao da bude likvidiran ukoliko policajcima kaže sve što zna o ubistvu svoje supruge!

Svekar Jelene Marjanović je ovakvu poruku sinu Zoranu poslao u noći hapšenja 15. septembra ove godine - on je tada novinarima rekao da se plaši da bi njega neko mogao da ubije u zatvoru i to onda predstavi kao samoubistvo, piše Informer.rs. Advokat Nebojša Milosavljević koga je svojevremeno angažovala Jelenina porodica kaže da su ovu izjavu Vladimira Marjanovića svi u javnosti prevideli, a da bi je trebalo shvatiti veoma ozbiljno jer ona zapravo poručuje Zoranu da ni po koju cenu ne sme da progovori.

(Ne) realna opasnost?

Milosavljević kaže da je Vladimir Marjanović 15. septembra preteću poruku svesno plasirao novinarima jer je znao da do pritvorenika svakodnevno dolazi dnevna štampa.

foto: Nebojša Mandić

- Vladimir je, bez ikakvog povoda i razloga za to, rekao da postoji mogućnost da Zoran bude ubijen u zatvoru, što bi kasnije bilo predstavljeno kao samoubistvo! Ta izjava jeste jako ozbiljna poruka, iza koje se sasvim verovatno krije nešto što je široj javnosti nepoznanica. U zatvoru, naročito u beogradskom CZ-u je teško ubiti nekog, ali to nije nemoguće. Pitanje je, međutim, ko bi imao motiv da ubije Zorana? Sve mi se čini da je Vladimir time poslao poruku sinu da ćuti... - kaže advokat Milosavljević.

Zoranov otac Vladimir je, podsetimo, rekao da je hapšenje njegovog sina odmah po izlasku iz rijalitija 'Zadruga' "klasična nameštaljka kako bi se istraga skrenula sa pravog ubice!

foto: Filip Plavčić

- Jelena je bila u vezi sa tajkunom, koji je jako moćan i drži pola grada! Tražila je od tog tajkuna da se razvede, ali on nije hteo i zato ju je i ubio. Plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru i da će predstaviti to kao samoubistvo... - rekao je u spornoj izjavi Vladimir, koji je posle toga naprasno zaćutao i u tužilaštvu odbio da bilo šta kaže o svojim eventualnim saznanjima.

Za razliku od advokata Milosavljevića, koji smatra da je Marjanović uhapšen na osnovu prikupljenih dokaza, bivši šef Državne bezbednosti Božidar Spasić u to sumnja i tvrdi da je čitav ovaj slučaj 'projekat paradržavnih i parapolicijskih struktura' koji hoće da degradiraju aktuelno rukovodstvo MUP! - Sve mi se čini da je "sapunica Marjanović" kreacija nekog pritajenog društva koje vrlo namerno i svesno zamajava javnost i prikriva dokaze, pozadinu i počinioce. Sa sumnjivim motivom, neko je vrlo vešto uspeo da ovaj slučaj plasira kao novu dimenziju rijalitija, koji je po popularnosti 'potukao' sve dosadašnje programe tog tipa... - kaže Spasić i dodaje: - Pravo pitanje jeste ko je angažovao toliko advokata da brane Marjanovića, odnosno ko ih plaća?! Ubeđen sam da sama porodica nema toliki novac. Mislim da tu temu još niko nije uzeo ozbiljno u razmatranje, a upravo u tom grmu leži zec! Pa ni jedan Darko Šarić nema toliko branilaca a pun je ko brod!

foto: Dragan Kadić

Zoran na slobodi?!

Spasić prognozira da će "režiser ove sage" na kraju namestiti da Zoran Marjanović izađe kao "pobednik" i bude oslobođen!

- Logično se nameće zaključak da Zoran i njegova porodica od početka imaju garancije od nekog vrlo uticajnog da će sve proći bezbolno po njih ako budu 'kooperativni'! Na to upućuje njihovo izrazito mirno držanje. Da li ste ikad na licu nekog od njih videli strah, nemir ili bilo kakvu reakciju koja upućuje na to da se boje krajnjeg ishoda? - pita Spasić.

Da je pronađeno oružje, sve bi bilo jasno

Da je pronađeno oruđe kojim je usmrćena Marjanovićeva, čitav slučaj bi mnogo ranije bio rešen, kažu stručnjaci. Međutim, to se nije desilo Pretpostavlja se da je taj ključni dokaz odmah posle zločina bačen u Dunav, piše Informer.rs.

Spekulisalo se da je pevačica 'Granda' ubijena raznim tupim predmetima. Jedan od forenzičara, koji je radio na prikupljanju dokaza sa mesta zločina, svojevremeno je otkrio za naš list da je u pitanju najverovatnije keser (čekić za vađenje eksera)!

Međutim, nije isključena ni varijanta da se radi o metalnoj šipki dužine 30-50 centimetara, sa zaobljenim vrhom. Izvesno je samo da je nesrećna žena zadobila čak 33 udarca u glavu, od kojih je devet bilo smrtonosno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.