ZORAN JE TERAO JELENU DA SEDI U KAFIĆU, dok joj je JANA SPAVALA U KRILU! Novi detalji iz života Marjanovića!
Foto: Marina Lopičić

najsumnjiviji od početka

ZORAN JE TERAO JELENU DA SEDI U KAFIĆU, dok joj je JANA SPAVALA U KRILU! Novi detalji iz života Marjanovića!

Prema rečima svedoka, Zoran i Jelena se neposredno pre ubistva nisu najbolje slagali

Objavljeno: 10:13h

Punih 18. meseci Srbija priča o ubistvu Jelene Krsmanović. Navodno, ona je nestala 2.aprila, a njeno telo pronađeno je narednog dana u kanalu kod nasipa u Borči.

Zoran Marjanović, osumnjičen da je ubio suprugu Jelenu, od prvog dana nestanka pevačice menjao je izjave i vremenom postajao sve sumnjiviji. Zoran je trenutno jedini osumnjičen za ubistvo i u pritvoru je od 15. septembra. Jedini materijalni dokaz protiv njega je blato pronađeno na njegovim farmerkama koje identičnog sastava kao ono pronađeno na Jeleninom telu.

ZVALI SU GA KIZA TREĆE OKO: Zoran je pre Borče sejao strah OVDE, a jedan detalj je posebno užasavajuć! (FOTO)

Uprkos izjavama svih članova porodice Marjanović da su Jelena i Zoran živeli u ljubavi, nakon više od godinu dana maske su pale. Sve više svedoka ukazuje na zategnute odnose koji su vladali između partnera, a Zoranovo dopisivanje sa različitim ženama i veza sa Zoricom Zokom Mitrović aludira na to da se Zoran brzo oporavio od kraha zbog smrti supruge.

foto: Kurir

Espreso.co.rs je već pisao o kafiću u Borči gde je Zoran pre ulaska u Zadrugu razmenjivao nežnosti sa svojom ljubavnicom Zoricom Mitrović. U istom tom kafiću prema rečima našeg sagovornika, Zoran je dolazio sa Jelenom i njihovom ćerkicom. Poslednji put video ih je nekoliko dana pre ubistva, i kako kaže, došli su kasno, pred samo zatvaranje.

EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)

foto: Dragan Kadić

Naš sagovornik (zbog situacije želi da mu se ne objavljuje ime) kaže da je Jelena sve vreme držala Janu u naručju jer je malena spavala. Često je ponavljala Zoranu da krenu, ali joj je on stalno govorio da sačeka. Pio je običnu vodu i ćutao. Kako otkriva naš sagovornik, činilo se kao da odnosi među partenrima nisu u najboljem redu.

Ono što je interesantno je da su dolasci skoro uvek bili kasno uveče, kada je devojčica već trebala da spava.

foto: Natalija Atanacković

Podsetimo, sestra ubijene Jelene, Teodora Krsmanović rekla je da njena sestra nije bila srećna i da je Zoran stalno omalovažavao i govorio joj da je debela. Teodora je u tužilaštvu rekla da je Jelena pre tragedije spavala sama u studiju, a Marjanovići u kući.

Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)

- Pritiskao ju je da besomučno vežba i da drži dijete kako bi doterala liniju i vratila se na estradu kao pevačica "Granda". Žalila mi se u više navrata da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji i brat spavali u svojim spavaćim sobama... - ispričala je, između ostalog, Teodora tužiocu, čime je potvrdila da je odnos između Zorana i Jelene duže vreme pre ubistva bio poljuljan.

(M.B. / D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.