ZORANOVOJ DEVOJCI PRETI 3 GODINE ROBIJE! Pretila novinarima SMRĆU: Treba vam prirediti Šarli Ebdo PONOVO!
Foto: Facebook

zbog pretnji

ZORANOVOJ DEVOJCI PRETI 3 GODINE ROBIJE! Pretila novinarima SMRĆU: Treba vam prirediti Šarli Ebdo PONOVO!

Devojka Zorana Marjanovića Zorica Zoka Mitrović, saslušana je jutros u policiji u Beogradu po nalogu Tužilaštva, povodom pretnji smrću koje je ranije uputila novinarima, eksluzivno saznaje "Alo!"

Objavljeno:

Zoka Mitrović je, prema našim saznanjima, u policiji povodom pretnji koje je ranije uputila novinarima rekla da se "šalila".

Zorica Mitrović je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima.

foto: KURIR

Ona je na Fejsbuku ostavila status: „Treba vam prirediti 7. januar, kao ‘Šarliju Ebdou‘”, pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista „Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

- Treba vama prirediti 7. januar, kao „Šarliju Ebdou“, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan „kalašnjikovim“, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici - piše na Fejsbuk profilu Marjanovićeve devojke.

Zorica je nakon te objave napisala još jednu:

EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)

- Vidim, sve bruji od „kalašnjikova” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta „dragunovim“ (snajper). Zoki, uz tebe sam.

Kako saznajemo, ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj tri godine robije!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.