Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ubistvo koje intrigira srbiju!

Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)

Ovaj detalj sa sahrane niko nije primetio ni 17 meseci posle monstuznog ubistva pevačice Jelene Marjanović

Objavljeno:

Ubistvo Jelene Krsmanović i dalje nije rasvetljeno, 17 meseci kasnije i dalje nije pronađena osoba koja je pevačici Granda na zverski način oduzela život.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Ona je 2. aprila prema pričama njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je od 15. septembra u pritvoru i jedini je osumnjičeni za njeno ubistvo, bila na sa njim i ćerkicom na nasipu u Crvenki u Borči, kada je otišla da trči i od tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno je narednog dana, 03. aprila u kanalu u blizini nasipa u Crvenki prekriveno žabokrečinom.

foto: Zorana Jevtić

Mnogo teorija o ubistvu provuklo se kroz medije, ali najveća sumnja pala je na Zorana i članove njegove porodice. Otac Vladimir, Majka Zorica, sin iz prvog braka Uroš i brat Miloš, odbili su da svedoče i iskoristili pravo koje imaju kao bliski rođaci. Postavlja se pitanje, zašto ne svedočiti i pomoći sinu, ako je on kao i porodica nevin?

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

ZOKI MOŽE IMATI 1,2,3, MA KOLIKO NJIH MU SE PROHTE! Žene poludele za Marjanovićem, nude mu seks i brak! OVE PREPISKE TO I DOKAZUJU!

Zoran Marjanović tokom istrage više puta je menjao priče i davao kontradiktorne izjave za medije. Jedan detalj ipak mnogi nisu primetili, ili samo nisu obratili pažnju iako ga je i sam Zoran pomenuo.

Naime, porodica Marjanović za sebe kaže da je "pravoslavna porodica, koja veruje u Boga i kojoj je vera sve."

Baš zbog toga, od Zorana kao velikog vernika očekivalo se da ispoštuje ono što vera nalaže kada premine draga osoba i za pokoj njene duše.

Naime, Zoran Marjanović se na sahranu svoje supruge pojavio potpuno obrijan, iako po pravilu prvih 40 dana muškarci treba da puštaju bradu, i da je ne briju.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ovo pravilo koje je opšteprihvaćeno među svim vernicima nije ispoštovao ni njen svekar Vladimir, kao ni dever Miloš.

Prema pisanju lista Alo! Marjanović ni nakon više od mesec dana u pritvoru nije tražio dozvolu da suprugi zapali sveću u zatvorskoj kapeli. Iako se od njega kao velikog vernika to očekivalo!

Iza rešetaka ga smestio rođeni otac! VLADIMIR MARJANOVIĆ je kriv za ZORANOVO hapšenje!

NIŽU SE NOVI DOKAZI! Zoran išao nasipom gde je Jelena ubijena u TUĐIM CIPELAMA?!

Pred sam ulazak u Zdraugu Zoran je izjavio da je "vera ono što ga je spaslo i da u suprotnom ne zna kako bi preživeo."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.