PRVI SVEDOK SE NIJE POJAVIO! Počela saslušanja u vezi s ubistvom Jelene Marjanović!
Foto: Kurir

nastavla se sapunica

PRVI SVEDOK SE NIJE POJAVIO! Počela saslušanja u vezi s ubistvom Jelene Marjanović!

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas bi trebalo da sasluša još tri svedoka u istrazi o ubistvu pevačice iz Borče

Objavljeno: 22:53h

Iskaze bi trebalo da daju jedna žena i dvoje muškaraca, koji su 2. i 3. aprila 2016. godine kada je Jelena ubijena, bili na nasipu, piše Informer.

Prvi svedok, Dragan Prvulović se nije pojavio u Tužilaštvu u zakazano vreme. Posebno značajan iskaz mogla bi da pruži žena, Radislava Mitrović, baka Rada, koja je 2. aprila na nasipu čuvala koze.

ZOKI MOŽE IMATI 1,2,3, MA KOLIKO NJIH MU SE PROHTE! Žene poludele za Marjanovićem, nude mu seks i brak! OVE PREPISKE TO I DOKAZUJU!

Ona je ranije ispričala policajcima i za Espresp da je pre toga svakog dana bila na nasipu ali da Jelenu nikada nije videla. Međutim, seća se da je kobnog dana u 16.45 videla Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu sa Zoranom ili Vladimirom.

BAKA SA KOZAMA RASKRINKAVA MARJANOVIĆA?! Novi detalji brutalnog ubistva izlaze na videlo!

Ona nije mogla da tvrdi da li je to Zoran ili Vladimir, pošto nije obraćala pažnju ali ju je u sećanju ostalo da je čula muškarca kako viče: "Jano, dođi 'vamo!" Zatim je sa kozama krenula dalje nasipom, da bi se na to mesto vratila u 18.45, dva sata kasnije. Za ta dva sata ona nije čula niti videla na nasipu da se dešava bilo šta neobično, rekla je ona ekskulizvno za Espreso.co.rs.

Iza rešetaka ga smestio rođeni otac! VLADIMIR MARJANOVIĆ je kriv za ZORANOVO hapšenje!

Danas bi takođe trebalo da svedoči i Vid Stefanović.

Do sada su kao svedoci salušani Teodora Krsmanović, Jelenina sestra, Zoranov otac Vladimir, brat Miloš, majka Zorica i sin Uroš, kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.