POSLE LUDE VOŽNJE JE ZANEMEO, ALI ĆE SUTRA MORATI DA PROPEVA: Bahati vozač iz Kneza nije želeo da da izjavu policiji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ćutanje je zlato!

POSLE LUDE VOŽNJE JE ZANEMEO, ALI ĆE SUTRA MORATI DA PROPEVA: Bahati vozač iz Kneza nije želeo da da izjavu policiji! (FOTO) (VIDEO)

Tužilaštvo će sutra nakon njegovog saslušanja odlučiti hoće li za njega zatražiti pritvor

Objavljeno:

Vlada S. (31) koji je u subotu ujutro, nešto pre sedam časova, svojim "fordom" izazvao težak incident u Knez Mihailovoj i Zmaj Jovinoj ulici u samom centru Beograda, biće priveden u ponedeljak na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo. Njemu je, posle ukazivanja lekarske pomoći u Urgentnom centru, određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, tokom kojeg nije želeo da inspektorima da izjavu. Kako saznajemo, bio je pod dejstvom alkohola, a žalio se i na još neke zdravstvene probleme, zbog kojih nije bilo moguće saslušanje.

VRIŠTE I BEŽE PO KNEZ MIHAILOVOJ DOK IH VOZAČ MANIJAK GAZI: Kompletan snimak horora u Beogradu!(VIDEO)

Na zahtev Prvog tužilaštva, minulog vikenda prikupljani su dokazi neophodni za istragu. Tako je zatraženo da se dostave snimci sa svih kamera u blizini incidenta, da se uzmu izjave od svih potencijalnih svedoka, kao i da se dostave rezultati alko-testa i testa na drogu za Vladu S. Pored toga, traženi su i izveštaji lekara u vezi sa povredama koje je zadobila Dragana S., radnica kafića "Kofi kap", kao i samog osumnjičenog, a trebalo bi da se utvrdi i kolika je materijalna šteta.

EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA U KNEZ MIHAILOVOJ: Pogledajte kako je MANIJAK GAZIO LJUDE U CENTRU BEOGRADA! (VIDEO)

Sve što je Prvo tužilaštvo zatražilo, kao i današnje uzimanje izjave od Vlade S., ukoliko ne bude odlučio da se brani ćutanjem, trebalo bi da razjasni sve detalje. Pre svega, šta je prethodilo događaju, gde je bio osumnjičeni, da li se neposredno pre incidenta svađao ili tukao s nekim, da li je nekoga jurio svojim automobilom ili je bežao od nekoga...

Prema prvim nalazima istrage, alko-testom je utvrđeno da je Vlada S. imao 1,3 promila alkohola u krvi.

- Vozilom se zaleteo sa Obilićevog venca, da bi pun gas dodao kad je uleteo u Zmaj Jovinu, a zatim i Knez Mihailovu. Desetak ljudi, koliko ih se u tom trenutku našli u centralnoj gradskoj pešačkoj zoni, počelo je da beži, tražeći ulaze kako bi izbegli pomahnitalog vozača - ispričali su očevici.

foto: Espreso.co.rs

Deblji kraj izvukla je Dragana S., koja je u tom trenutku čistila stolove kafića. Vozilo ju je oborilo, ali na svu sreću, povreda koju je zadobila nije opasna po život.

Osumnjičeni je svojim vozilom porušio spoljni inventar u tri kafića, da bi se na kraju zakucao u čelični stub. Svedoci, koji su se tog jutra našli na mestu incidenta, ispričali su i da je tada udario glavom o volan i da je bio krvav.

Prema jednoj verziji događaja, Vlada S. se prethodno u jednom obližnjem lokalu posvađao sa četvoricom mladića, koji su ga pretukli. Navodno, da bi im se osvetio, čekao je da izađu iz kluba, a zatim krenuo ka njima kolima. Neki od svedoka su pak tvrdili da je osumnjičeni u stvari bežao od grupe mladića, koji su jurili za njegovim vozilom, a kad se on zakucao u stub, navodno su pobegli u suprotnom smeru. Koja od ovih verzija je tačna, pokazaće snimci kamera, kojih u ovom delu grada ima na ulazu u skoro svaki lokal.

foto: Espreso.co.rs

PRETI MU DO OSAM GODINA ROBIJE

Osumnjičenom Vladi S. na teret se stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti, za koje je prema zakonu zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora. Kako saznajemo, Tužilaštvo će sutra nakon njegovog saslušanja odlučiti hoće li za njega zatražiti pritvor.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.